• Ροή Ειδήσεων

    Ευ. Μυτιληναίος: Ελπίζουμε να επαναφέρουμε την παρουσία μας στα Βαλκάνια στο παλαιό της μέγεθος

    • NewsRoom
    μυτιληναίος

    Ο κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, επικεφαλής του ομώνυμου ομίλου


    Σημαντικές ευκαιρίες για επενδύσεις, τόσο για μεγάλες όσο και για μικρότερες Ελληνικές επιχειρήσεις, στη Βόρεια Μακεδονία βλέπει ο ισχυρός άνδρας της Mytilineos, Ευάγγελος Μυτιληναίος.

    Στο περιθώριο του επιχειρηματικού φόρουμ στα Σκόπια, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος μίλησε στη τηλεόραση της ΕΡΤ, αναφερόμενος στην σημαντική παρουσία του ομίλου του στα Βαλκάνια. «Έχουμε μεγάλη παράδοση στα Βαλκάνια, ελπίζουμε να την επαναφέρουμε στο μέγεθος που ήταν παλιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μυτιληναίος.

    Ο κ. Μυτιληναίος σημείωσε πως σήμερα «υπάρχει καλύτερο κλίμα από την πλευρά της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας και του πληθυσμού», αλλά και ενδιαφέρον για «να πάρουν το know how σε projects». Μάλιστα όπως επισήμανε στα Σκόπια «έχει να γίνει project 25 χρόνια», προσθέτοντας ότι «δεν ξέρουν πώς να κάνουν ένα project, άρα το πρώτο πράγμα πριν διεκδικήσεις ένα project είναι να τους μάθεις πως γίνεται, τις σχετικές διαδικασίες, τι συμβαίνει στην Ε.Ε».

    Ανέφερε τέλος ότι αν και η Βόρεια Μακεδονία είναι μια μικρή χώρα, υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες «για μικρότερες και για μεγαλύτερες επιχειρήσεις», προσθέτοντας ωστόσο ότι ο ίδιος θέλει «να αρθούν όλα τα προβλήματα σε σχέση με την ονομασία των προϊόντων».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνάντηση Τσίπρα – Ζάεφ: Ευκαιρία για πλήρη αξιοποίηση των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών
     
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με selfies και χαμόγελα η υποδοχή Τσίπρα στα Σκόπια (upd+pics+video)



    ΣΧΟΛΙΑ