• Real Estate

    Στην Εθνική Πανγαία με 7 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο Lazart Hotel

    • NewsRoom
    Αριστοτέλης Καρυτινός, Εθνική Πανγαία

    Αριστοτέλης Καρυτινός


    Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του ξενοδοχείου 5* Lazart Hotel στη Θεσσαλονίκη.

    Το Lazart Hotel διαθέτει 74 ιδιαίτερα ευρύχωρα δωμάτια και προσφέρει πολυτελή διαμονή σε ένα προνομιακό σημείο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από τον πολιτιστικό χώρο «Μονή Λαζαριστών», μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της πόλης.

    Το ακίνητο είναι μισθωμένο σε εταιρεία του ομίλου Zeus International, ο οποίος αποτελεί τον πιο ταχέως αναπτυσσόμενο όμιλο που δραστηριοποιείται εμπορικά στον κλάδο εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων. Το τίμημα για την απόκτηση του εν λόγω ακινήτου ανήλθε σε €7,0 εκατ. περίπου.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πανγαία, κ.Αριστοτέλης Καρυτινός, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την απόκτηση ενός ποιοτικού ξενοδοχείου πόλης όπως το Lazart Hotel καθώς και για τη συνεργασία μας με την Zeus International. Η εν λόγω επένδυση εντάσσεται απόλυτα στην επενδυτική στρατηγική μας ως προς την ανάπτυξη μας στον χώρο του hospitality και έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης επένδυσής μας στην Πάτρα όπου σύντομα θα λειτουργήσει το πρώτο Moxy by Marriott στη Μεσόγειο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εθνική Πανγαία: Παρασκήνιο από την αναβολή της έκδοσης ομολόγου λόγω των συνθηκών στην αγορά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίεργη έκθεση της Citi για την Εθνική Τράπεζα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Fosun: Τα σχέδια των Κινέζων για την υγεία και η Εθνική Ασφαλιστική



    ΣΧΟΛΙΑ