• Business

    ΕΤΑΔ: Ανοίγει από 23 Δεκεμβρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού – Οι νέες τιμές

    • NewsRoom
    Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

    Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού


    Ανοίγει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού για τους επισκέπτες, αν και σύμφωνα με τις μετεωρολογικές συνθήκες δεν προβλέπεται τις επόμενες μέρες να καταστεί δυνατή η χιονοδρομία.

    Ωστόσο, οι φίλοι του βουνού μπορούν να επισκέπτονται τα Σαλέ του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου της Ελλάδας για να θαυμάσουν το μοναδικό φυσικό τοπίο του Παρνασσού, να χρησιμοποιήσουν τους υπερσύγχρονους αναβατήρες για μία πανοραμική βόλτα και να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα ή φαγητό σε έναν από τους πολλούς χώρους εστίασης, κάνοντας την εμπειρία πιο ζεστή στο χειμωνιάτικο τοπίο.

    Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., ως διαχειρίστρια Εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού προχωρά τη φετινή χιονοδρομική περίοδο στην πλήρη απορρόφηση του αυξημένου ενεργειακού κόστους που απαιτείται για τη λειτουργία του Κέντρου, εφαρμόζοντας μία τιμολογιακή πολιτική για τους χιονοδρόμους που κινείται συνολικά κάτω από τα όρια του πληθωρισμού για την ελληνική οικονομία, ενώ για τους απλούς επισκέπτες η μικρή αύξηση αφορά μόνο στην προσέλευση κατά τις ημέρες της υψηλής περιόδου.

    Επιπλέον, η ΕΤΑΔ προχωρά στην εφαρμογή σημαντικών μειώσεων που αγγίζουν έως και το 35% για κοινωνικά ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες, όπως είναι οι μαθητές, ενώ παράλληλα διευρύνεται το ηλιακό όριο αυτων από τα 12 στα 17 έτη. Μία μείωση της τάξεως του 13% θα επωφεληθούν όμως και οι φοιτητές, αλλά και οι μεγάλης ηλικίας φίλοι της χιονοδρομίας. Μείωση θα έχουν επίσης οι ετήσιες κάρτες τόσο οι ατομικές όσο και οι οικογενειακές.

    Σταθερά συνεχίζεται να εφαρμόζεται ειδική τιμολογιακή πολιτική για τα Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), ενώ φέτος ενισχύεται η σχολική χιονοδρομία και η επίσκεψη στο βουνό μέσα από το ειδικό πρόγραμμα «School Ski Bus», παρέχοντας σημαντικά προνόμια προκειμένου όλο και περισσότεροι μαθητές να μπορέσουν μέσα από τις σχολικές εκδρομές να έρθουν σ’ επαφή με το βουνό και τα χειμερινά αθλήματά που προσφέρει.

    Από φέτος στην ιστοσελίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού οι επισκέπτες και οι χιονοδρόμοι μπορούν μέσα από την εφαρμογή του 360 o virtual Tour (VR) να απολαύσουν τη θέαση του συνόλου της έκτασης του χιονοδρομικού κέντρου και των αναβατήρων, ώστε να προγραμματίσουν με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψή τους και το πρόγραμμα χιονοδρομίας που θα ακολουθήσουν.

    Διαβάστε επίσης:

    Alpha Bank: Στα 10 δισ. ευρώ οι επιχειρηματικές χρηματοδοτήσεις της σε δύο χρόνια

    Τράπεζα Πειραιώς: Πληρώθηκαν οι αγροτικές επιδοτήσεις σε δικαιούχους Αγρότες

    ΤτΕ: Πάνω 26,4 εκατομμύρια ο αριθμός των τουριστών το δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ