• Business

    Έρχεται το 2022 στην Ελλάδα η πολωνική εκπτωτική αλυσίδα Pepco

    • NewsRoom


    Tα σχέδια της για επέκταση στην Ελλάδα ανακοίνωσε η πoλωνική εκπτωτική αλυσίδα Pepco, ενώ τα πρώτα καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν το φθινόπωρο του 2022.

    Με την είσοδο στην Ελλάδα, Όμιλος Pepco, ο οποίος λειτουργεί επίσης τις επιχειρήσεις εκπτωτικού λιανικού εμπορίου Poundland  και Dealz θα φτάσει συνολικά τις 20 αγορές. Η Ελλάδα θα γίνει η 17η ευρωπαϊκή αγορά στην οποία δραστηριοποιείται.

    Η Pepco στοχεύει να ανοίξει τα πρώτα καταστήματά της στην Αθήνα και αναμένεται να ακολουθήσει περαιτέρω επέκταση και στην υπόλοιπη χώρα.

    Σχεδιάζει να προσλάβει αρχικά 120 υπαλλήλους για τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, ενώ συνολικά απασχολεί πάνω από 22.000 εργαζόμενους, με το το δίκτυό της αριθμεί περισσότερα από 2.500 καταστήματα

    Η Anca Radu, Διευθύντρια Λιανικής Πώλησης της Pepco, δήλωσε: «Το λανσάρισμα στην Ελλάδα σηματοδοτεί για την Pepco το επόμενο σημαντικό βήμα στη τροχιά ανάπτυξης που έχει εισέλθει. Μετά από την αναλυτική έρευνα αγοράς που πραγματοποιήθηκε και με πρόσφατο επιτυχημένο παράδειγμα την είσοδο μας με καταστήματά σε μεσογειακές χώρες όπως η Ισπανία το 2021 και η Ιταλία το 2020, είμαστε βέβαιοι ότι οι ελκυστικές τιμές, η ποιότητα των προϊόντων και το μεγάλο εύρος επιλογών της Pepco θα αποτελέσουν ισχυρό κίνητρο για τους Έλληνες καταναλωτές.»

    «Το 2020, η Pepco αύξησε τον αριθμό των εργαζομένων της κατά περισσότερο από ένα τέταρτο, διατηρώντας παράλληλα ένα πολύ υψηλό ποσοστό διατήρησης προσωπικού.  Εστιάζουμε στη δημιουργία ευκαιριών για τους συναδέλφους μας να αναπτυχθούν μαζί μας, οπότε αποτελεί προτεραιότητα για εμάς να προσλάβουμε ανθρώπους που είναι παθιασμένοι, ενθουσιώδεις και θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να συμβάλουν στην ανάπτυξη της εταιρείας» πρόσθεσε.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται στην Ελλάδα βρετανική αλυσίδα λιανικής με τζίρο 3,4 δισ. ευρώ

    Ευκαιρίες χρηματοδότησης επιχειρήσεων μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων και επιχειρηματικών κεφαλαίων

    ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.: Μειωμένα κατά 21,1% τα EBITDA στο γ’ τρίμηνο του 2021



    ΣΧΟΛΙΑ