ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έγκρισή της για την απόκτηση από τη ΣΙΔΜΑ ΑΕ των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού της Μπήτρος Μεταλλουργική έδωσε η ΑΑΔΕ.
Ειδικότερα, η Μπήτρος Συμμετοχική αναφέρει σε ανακοίνωσή της τα εξής:
Η Μπήτρος Συμμετοχική ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε Τμήμα, στις 21/07/2020, ενέκρινε ομόφωνα, με την υπ’ αριθ. 716/2020 απόφασή της, κατ’ άρθρο 8 παρ. 3 του ν. 3959/2011, την από 08/05/2020 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση από τη “ΣΙΔΜΑ ΑΕ” στοιχείων ενεργητικού και παθητικού της ανώνυμης εταιρείας “Μπήτρος Μεταλλουργική ΑΕΒΕ”, που συνίσταται στην επεξεργασία/εμπορία χαλυβουργικών προϊόντων.
Με την ως άνω απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση, η οποία αφορά την αγορά διανομής πλατεών χαλυβουργικών προϊόντων και την αγορά διανομής επιμήκων χαλυβουργικών προϊόντων, παρότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του ν. 3959/2011, όπως ισχύει, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμπελόκηποι: Μεθυσμένη οδηγός διέλυσε 14 οχήματα προσπαθώντας να παρκάρει
- Σταύρος Παπασταύρου: Επίσκεψη στις ΗΠΑ – Συναντήσεις με Chevron και ExxonMobil
- Dorian LPG (Τζον Χατζηπατέρας): Παρέλαβε το νεότευκτο Areion – Εξασφάλισε και δάνειο από την Citibank ύψους 62,9 εκατ. δολαρίων
- Σε αυξημένη ετοιμότητα ο ΕΟΦ για πιθανές ελλείψεις φαρμάκων, λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή – Που εντοπίζεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.