• Ενέργεια

    Σκυλακάκης: Έχουμε φθηνές τιμές ρεύματος, όχι μόνο στο «πράσινο»

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης

    Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης


    «Ο ανταγωνισμός λειτούργησε και έχουμε φθηνές τιμές ρεύματος όχι μόνο στο «πράσινο» τιμολόγιο αλλά σε όλες τις κατηγορίες των τιμολογίων», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σημειώνοντας ότι πλέον έγινε φανερό ότι κάποιοι προμηθευτές είναι ακριβότεροι και είναι θέμα των καταναλωτών να κάνουν τις επιλογές τους.

    Πάντως -όπως είπε ο κ. Σκυλακάκης– είναι φανερό πλέον ποιοι πάροχοι είναι ακριβότεροι και οι καταναλωτές θα μπορούν να βλέπουν συγκριτικό πίνακα με τις τελικές τιμές του «πράσινου» τιμολογίου στην ιστοσελίδα της ΡΑΑΕΥ.

    Επίσης στην ίδια ιστοσελίδα θα μπορούν να βλέπουν τις τιμές των άλλων κατηγοριών τιμολογίων όπως το «κίτρινο» που είναι κυμαινόμενο και αυτή την περίοδο είναι φθηνότερο και από το πράσινο αλλά και το «μπλε» που είναι σταθερό και ο φθηνότερος πάροχος το διαθέτει στα 14,9 λεπτά για ένα χρόνο.

    Διαβάστε επίσης:

    Ουκρανία: Μεταφέρθηκαν 13 τόνοι προϊόντων από τα λιμάνια με 400 πλοία

    Ζελένσκι: Η αντίληψη ότι η Ρωσία νικά δεν είναι παρά εντύπωση

    Δένδιας από Λήμνο: Μαζί με αυτούς που αποδεικνύουν με την καθημερινή τους πράξη ότι η ανεξαρτησία και η εδαφική μας ακεραιότητα δεν είναι διαπραγματεύσιμη



    ΣΧΟΛΙΑ