ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί έκανε ράλι η Εθνική, ο εκτυφλωτικός Μυτιληναίος, ο Βακάκης και το παλτό, γιατί πήγε στα Εμιράτα η Alpha Bank, τι έκανε ο Πιέρ στον Λευκό Οίκο και η περιπέτεια της Σεμίραμις Παληού
«Ο ανταγωνισμός λειτούργησε και έχουμε φθηνές τιμές ρεύματος όχι μόνο στο «πράσινο» τιμολόγιο αλλά σε όλες τις κατηγορίες των τιμολογίων», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, σημειώνοντας ότι πλέον έγινε φανερό ότι κάποιοι προμηθευτές είναι ακριβότεροι και είναι θέμα των καταναλωτών να κάνουν τις επιλογές τους.
Πάντως -όπως είπε ο κ. Σκυλακάκης– είναι φανερό πλέον ποιοι πάροχοι είναι ακριβότεροι και οι καταναλωτές θα μπορούν να βλέπουν συγκριτικό πίνακα με τις τελικές τιμές του «πράσινου» τιμολογίου στην ιστοσελίδα της ΡΑΑΕΥ.
Επίσης στην ίδια ιστοσελίδα θα μπορούν να βλέπουν τις τιμές των άλλων κατηγοριών τιμολογίων όπως το «κίτρινο» που είναι κυμαινόμενο και αυτή την περίοδο είναι φθηνότερο και από το πράσινο αλλά και το «μπλε» που είναι σταθερό και ο φθηνότερος πάροχος το διαθέτει στα 14,9 λεπτά για ένα χρόνο.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Μεταφέρθηκαν 13 τόνοι προϊόντων από τα λιμάνια με 400 πλοία
Ζελένσκι: Η αντίληψη ότι η Ρωσία νικά δεν είναι παρά εντύπωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AΚTOR-ΔΕΠΑ: Υπεγράφη η συμφωνία της Atlantic-See LNG Trade για το αμερικανικό LNG στην P-TEC
- BriQ Properties: Στα €2,830/μετοχή η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών
- Κωστής Χατζηδάκης: Συνάντηση με τους κτηνοτρόφους της Κρήτης στην Αθήνα σήμερα
- Ολυμπία Οδός: Ολιγόωρος αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Κόμβου Κ1 της Περιμετρικής Πατρών