ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε διαπραγματεύσεις οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο για την εξαγορά της Imerys Βωξίτες βρίσκεται η Mytilineos.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Σχετικά με κάποια δημοσιεύματα που αναφέρονται σε συζητήσεις της MYTILINEOS με την IMERYS για την εξαγορά της IMERYS ΒΩΞΙΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ («IMERYS ΒΩΞΙΤΕΣ»), ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο, χωρίς ωστόσο να έχουν ολοκληρωθεί.
Σε περίπτωση ολοκλήρωσης της συμφωνίας, η Εταιρεία θα ενημερώσει εγκαίρως κατά την πάγια τακτική της, τόσο το επενδυτικό κοινό όσο και τις αρμόδιες αρχές.
Διαβάστε επίσης
Πώς ο κλάδος της ενέργειας ωθεί τα μεγέθη και τις αναβαθμίσεις της Mytilineos
Morgan Stanley για Mytilineos: Υψηλότερη τιμή στόχος στα €45
Mytilineos: Σχέδιο επέκτασης στη λιανική ενέργειας-Καθετοποίηση και υπεραξίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Σύντομα μια συμφωνία του Ομάν και του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ, λέει Αμερικανός αξιωματούχος
- Αμπάς Αραγτσί: Οι μουσουλμανικές χώρες να βασιστούν στις δυνάμεις τους απέναντι στους «εχθρικούς ξένους»
- Τραμπ: Έφεση κατά της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου να απαγορεύσει την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο
- Οργή στην Τουρκία για την υπογραφή του Ειδικού Χωροταξικού Πλαίσιου για τον Τουρισμό από την Αθήνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.