• Ενέργεια

    Intracom Telecom: Ολοκλήρωση 37 Φωτοβολταϊκών Έργων Συνολικής Ισχύος 21 MW

    • NewsRoom
    Intracom Telecom

    Mohamed Ahmed, CEO Intracom Telecom


    H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, μέσω της Ether, μέλος του Ομίλου με υψηλή εξειδίκευση στη Μελέτη – Προμήθεια – Κατασκευή (EPC) φωτοβολταϊκών πάρκων, ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή 37 φωτοβολταϊκών έργων στην Ελλάδα.

    Παρά τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας καθώς και την έλλειψη βασικού εξοπλισμού στην αγορά των φωτοβολταϊκών κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου, η εταιρεία κατάφερε να υλοποιήσει επιτυχώς τα παρακάτω έργα:

    * 20 έργα των 500KW, συνολικής ισχύος 10ΜW, στην Αττική
    * 14 έργα, συνολικής ισχύος 9,5ΜW, στην Αιτωλοακαρνανία
    * 3 έργα των 500KW, συνολικής ισχύος 1,5ΜW, στη Λάρισα

    Η καλή οργάνωση και η ευελιξία που επέδειξε η Ether, με την υποστήριξη της Intracom Telecom, συντέλεσαν στην άμεση αντιμετώπιση των θεμάτων που προέκυψαν κατά την εκτέλεση των εργασιών και κατ’ επέκταση στην άριστη κατασκευή και θέση σε λειτουργία των ανωτέρω έργων.

    Ο κ. Αναστάσιος Δημόπουλος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Intracom Telecom και Διευθύνων Σύμβουλος της Ether, σχολίασε:

    «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που χάρη στην έμπειρη μελετητική ομάδα του Ομίλου, το ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και τις στενές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής εξοπλισμού, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τόσα πολλά έργα, να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς δυσκολίες και να διασφαλίσουμε ότι τα έργα – όπως πάντα – εκτελούνται με ακρίβεια, υψηλή ποιότητα, ταχύτητα και εντός προϋπολογισμού. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών».

    Η Intracom Telecom ασχολείται με τη Διαχείριση Ενέργειας από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, αναπτύσσοντας και κατασκευάζοντας δέκτες ακουστικής συχνότητας, ηλεκτρονικούς μετρητές ενέργειας, εξοπλισμό ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας καθώς και σχετικές εφαρμογές λογισμικού.

    Διαθέτοντας εκτεταμένη εμπειρία σε υλοποιήσεις έξυπνων μετρητών και τεχνογνωσία στις τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, και έχοντας ενώσει τις δυνάμεις της με την Ether, σχεδιάζει, εγκαθιστά και θέτει σε λειτουργία ενεργειακά συστήματα προκειμένου να παρέχει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο λύσεων «Έξυπνου Δικτύου και Διαχείρισης Ενέργειας».

    Σχετικά με την Ether

    Η Ether, με δεκαετή εμπειρία στην κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία Φωτοβολταϊκών Σταθμών, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους επενδυτές, δίνοντας υπηρεσίες «με το κλειδί στο χέρι» από την αρχική φάση της μελέτης και της αδειοδοτικής διαδικασίας μέχρι τον σχεδιασμό και την κατασκευή, και στη συνέχεια τη συντήρηση και λειτουργία του Φωτοβολταϊκού Σταθμού.

    Παράλληλα, η εταιρεία έχει συνάψει συνεργασίες με μεγάλες ελληνικές τράπεζες και χρηματοδοτικούς φορείς συμβάλλοντας στην πιο έγκαιρη δανειοδότηση της επένδυσης και στην αντιμετώπιση των χρηματοδοτικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν συνήθως τα έργα κατά την φάση υλοποίησής τους (bridge financing). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ether.gr

    Σχετικά με την Intracom Telecom

    H Intracom Telecom αποτελεί έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων με παρουσία 40 ετών στην αγορά. Η εταιρεία καινοτομεί στους τομείς της υποστήριξης (backhaul) σταθμών βάσης τύπου small cell και της ασύρματης μετάδοσης και ευρυζωνικής πρόσβασης δικτύων 5ης γενιάς (5G), έχοντας αναπτύξει και εγκαταστήσει σημειακά και πολυσημειακά ραδιοσυστήματα πακέτου διεθνώς.

    Επιπλέον, η Intracom Telecom προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο λύσεων λογισμικού που συμβάλουν στην αύξηση της κερδοφορίας και μια πλήρη σειρά υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών, με έμφαση στους τομείς IoT, SDN/NFV, της ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων (big data) & data-driven intelligence, καθώς και των Smart City λύσεων.

    Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της Ενέργειας, δίνοντας έμφαση στην έξυπνη μέτρηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Η Intracom Telecom επίσης διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των κρίσιμων υποδομών και την επιτήρηση των συνόρων.

    Η εταιρεία διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην αγορά, εξυπηρετώντας παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, δημόσιες αρχές, μεγάλους δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η Intracom Telecom διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Έρευνας & Ανάπτυξης και παραγωγής, και διατηρεί θυγατρικές σε όλο τον κόσμο.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.intracom-telecom.com

    Διαβάστε ακόμη:

    Intralot: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. – Στο «τιμόνι» ο Σωκράτης Κόκκαλης

    Ιασώ: Επιστροφή στα κέρδη προ φόρων το εννεάμηνο

    Έπεσαν οι υπογραφές για την εξυγίανση των ΕΛΤΑ-Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Υπερταμείου κατά ‎€100 εκατ.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ