ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού – προσυμφώνου που αφορά την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός Α.Ε. από τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. προχώρησαν σήμερα (9.1.2026) οι δύο αλυσίδες σούπερ μάρκετ, όπως έγινε επίσημα γνωστό.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών πρόκειται να τεθεί προς έγκριση ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Ανταγωνισμού, σύμφωνα με όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.
Οι δύο εταιρείες εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη της διαδικασίας και την από κοινού προσήλωση στην επιχειρησιακή συνέχεια, τη διατήρηση της απασχόλησης και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα.
Για τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής της για ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά, στήριξη της εγχώριας παραγωγής και του δικτύου συνεργατών της, με σεβασμό στους ανθρώπους της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός Α.Ε., τους καταναλωτές και τους τοπικούς κοινωνικούς εταίρους.
Διαβάστε επίσης:
Mikel: Σε πτωτική τροχιά οι πωλήσεις, ανθεκτική η λειτουργική κερδοφορία
Νικόλας Πατέρας (Contships): Με δύο κερδοφόρες συμφωνίες ξεκινάει το 2026 – mononewsTV
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα μυστικά του Νταβός και ο ΚΜ, ο Δένδιας και οι ναύαρχοι του καναπέ, ο τουρκικός δάκτυλος στην Κύπρο και ο χαμός στην Περιφέρεια Αττικής
- Κρύβεται ο Σαμαράς πίσω από την Καρυστιανού; – Τα σενάρια και η αλήθεια
- Το TikTok μπαίνει στο παιχνίδι του Μουντιάλ 2026 και δοκιμάζει τα όρια της τηλεόρασης
- Σιγή… ασυρμάτου από τη FIFA και ανησυχία ενόψει Μουντιάλ λόγω Τραμπ και Βενεζουέλας