• Ενέργεια

    ΕΔΑ Αττικής: Πλήρης αποκατάσταση στο δίκτυο φυσικού αερίου στο Παγκράτι

    • NewsRoom
    ΕΔΑ Αττικής

    ΕΔΑ Αττικής


    Την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης που σημειώθηκε χθες στο δίκτυο φυσικού αερίου στο Παγκράτι ανακοίνωσε η Εταιρία Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) Αττικής.

    Όπως αναφέρει, η βλάβη προκλήθηκε από διαρροή σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ, ενώ τις εργασίες αποκατάστασης του δικτύου ανέλαβε εξειδικευμένο τεχνικό κλιμάκιο της εταιρείας που μετέβη άμεσα στο σημείο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

    Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής σε βλάβη που προκλήθηκε στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στη διασταύρωση επί των οδών Πύρρου και Αινείου στο Παγκράτι οφειλόμενη σε διαρροή από αγωγό της ΕΥΔΑΠ, την Πέμπτη 27/01/2022, ενεργοποίησε άμεσα το πρωτόκολλο ασφαλείας για τις περιπτώσεις διαχείρισης έκτακτων αναγκών.

    Τις εργασίες αποκατάστασης του δικτύου ανέλαβε εξειδικευμένο τεχνικό κλιμάκιο της εταιρείας που μετέβη άμεσα στο σημείο. Η βλάβη λειτουργίας του δικτύου έχει αποκατασταθεί πλήρως.

    Η ΕΔΑ Αττικής από τα συστήματα του κέντρου ελέγχου της που παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τη λειτουργία του δικτύου φυσικού αερίου όσο και από επιτόπιους ελέγχους που διενεργούν τα τεχνικά κλιμάκιά της, παραμένει σε επιφυλακή και σε απόλυτη ετοιμότητα για την άμεση επέμβασή της.

    Υπενθυμίζεται ότι, για οποιοδήποτε θέμα ασφαλείας σχετικά με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Άμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ στην τηλεφωνική γραμμή 11322 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

    Διαβάστε επίσης:

    Παγκράτι: Συναγερμός για διαρροή σε αγωγό αερίου



    ΣΧΟΛΙΑ