• Ενέργεια

    ΔΕΗ: Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

    • NewsRoom


    Μια νέα εποχή αποκλειστικών προσφορών και εκπτώσεων για όλους τους πελάτες της εγκαινιάζει η ΔΕΗ, με το πρόγραμμα επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Coupons, εξασφαλίζοντας ειδικά για αυτούς προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις στις τιμές εισιτηρίων, προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από συνεργασίες που εξασφάλισε με κορυφαίες μάρκες της αγοράς.

    Το νέο ΔΕΗ myRewards Coupons είναι αποτέλεσμα της νέας πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της ΔΕΗ που έχει τον πελάτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο.

    Στην ενότητα ΔΕΗ myRewards στο νέο myΔΕΗ, οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να βρουν δωρεάν και να αποκτήσουν κουπόνια για φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία και ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

    Η εξαργύρωση των κουπονιών ΔΕΗ myRewards Coupons μπορεί να γίνει είτε στα online είτε στα φυσικά καταστήματα των συνεργαζόμενων εταιρειών με τη χρήση του κωδικού που λαμβάνεται μέσω viber, sms ή email.

    Στο ΔΕΗ myRewards Coupons προστίθενται συνεχώς νέες αποκλειστικές προσφορές μέσα από καινούργιες συνεργασίες που καλύπτουν ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών καθώς και εποχιακές προσφορές. Η ΔΕΗ θα ενισχύει συνεχώς τα προγράμματα επιβράβευσης και την ενότητα ΔΕΗ myRewards προσφέροντας ακόμα περισσότερη αξία στους πελάτες της.

    Για περισσότερες πληροφορίες στο myΔΕΗ.

    Διαβάστε επίσης: 

    ΔΕΗ: Στο 6,97% αυξήθηκε το ποσοστό της Helikon



    ΣΧΟΛΙΑ