ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υπογραφή ομολογιακού δανείου με την Attica Bank, ύψους 5 εκατ. ευρώ και διάρκειας 5 ετών, ανακοίνωσε η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
Η «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ανακοινώνει σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και το άρθρο 2, παρ. 2 περίπτ. (ιγ) της υπ΄αριθμ. 3/347/12.7.2005 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς την υπογραφή κοινού ομολογιακού δανείου, συνολικού ύψους πέντε εκατ. ευρώ (EUR 5.000.000) με την «ATTICA BANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με σκοπό την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού. Το δάνειο είναι διάρκειας πέντε ετών και εκδίδεται στο πλαίσιο του Ν. 4548/2018.
Διαβάστε επίσης:
ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 45,9% το α’ εξάμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Αργείτης που τρελαίνει την Ευρώπη! Το ποδοσφαιρικό παραμύθι του Τάσου Δουβίκα και τα ρεκόρ που σαρώνει
- Ισπανία: Κατά 5,3% θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό προεκλογικά – Στα €1.286 το 2027
- «Χωριάτικο»: Εισαγγελική έφοδος στον ΕΦΚΑ Ρόδου για τον Γιαννακόπουλο – Στο μικροσκόπιο 16 φάκελοι
- Περιφέρεια Αττικής: «710 έλεγχοι μέσα σε ενάμιση μήνα σε σχολικά κυλικεία – Διαπιστώθηκαν 72 παραβάσεις, πρόστιμα ύψους 122.500 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.