ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ» ανακοινώνει ότι η 31.05.2023 ανακαθορίζεται ως η εκτιμώμενη απώτατη ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας της συγχώνευσης μεταξύ της θυγατρικής της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, «ΕΤΕΜ» και την «COSMOS ALUMINIUM», με απορρόφηση της ΕΤΕΜ από την COSMOS ALUMINIUM, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4601/2019, του ν.4548/2018, του άρθρου 54 του ν.4172/2013 και του άρθρου 61 του ν.4438/2016.
Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε σημαντική εξέλιξη.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρεκόρ κερδοφορίας και μερισμάτων για τις εισηγμένες εταιρείες
- ΕΥΔΑΠ: Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για τον μετασχηματισμό του υδροδοτικού μοντέλου της Αττικής
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.