ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
Η μάχη Μεγάλου – Ψάλτη, ποιο αμερικανικό fund μπαίνει στην Aktor, η δικογραφία–φάντασμα των Μαρμάρων Παυλίδης, η τριπλή χαρά του Στουρνάρα, γιατί ο Τσίπρας το ξανασκέφτεται, o θυμός της Κίμπερλι και τα ιπτάμενα πιάτα στο Gstaad no 2
Οι νέες αποτυχίες του ΚΜ και ο ανασχηματισμός, η λάμψη των 6 μετοχών και τι έγινε με την Πειραιώς, τι συμβαίνει με τα Μάρμαρα Παυλίδης, πόσο αγόρασε ο Κούστας το Αθηνών Αρένα, το Safe, ο Μυτιληναίος, ο Κρίστιαν και η ήττα Σαρακάκη, γιατί έγινε έξαλλος ο Δένδιας με τον Μπουτσικάκη, και οι απίθανες σπατάλες των ΕΑΣ
O Εμπορικός Διευθυντής του Τομέα Έλασης Αλουμινίου της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, Νικόλαος Καραμπατέας, αναλαμβάνει παράλληλα και τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του Κλάδου Αλουμινίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Παράλληλα, ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Τομέα Έλασης Αλουμινίου, κ. Σταύρος Βολουδάκης, αναλαμβάνει το συντονισμό των θυγατρικών εταιρειών του Κλάδου Αλουμινίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ:
Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» (στο εξής «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» ή «η Εταιρεία») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθμ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και το άρθρο 2 παρ. 2 περίπτωση (ε) της υπ’ αριθμ. 3/347/12.07.2005 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι την 27.01.2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. αποφάσισε την τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της Eταιρείας ορίζοντας ως Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Κλάδου Αλουμινίου, τον κ. Νικόλαο Καραμπατέα, παράλληλα με την θέση του Εμπορικού Διευθυντή του Τομέα Έλασης Αλουμινίου, την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.
Επιπρόσθετα, ο κ. Σταύρος Βολουδάκης, μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Τομέα Έλασης Αλουμινίου, αναλαμβάνει το συντονισμό των θυγατρικών εταιρειών του Κλάδου Αλουμινίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSCI Greece Standard: Καμία νέα εισαγωγή – Στις 8 οι μετοχές του δείκτη
- Αλίκη Μαρτίνου: Η τέχνη ιστορικά συνδέεται με τη φιλανθρωπία
- Η μεθανόλη στη ναυτιλία: Aπό το FuelEU και το EU ETS στη στρατηγική τοποθέτηση κεφαλαίου
- Το ράλι της 3E, το νέο deal Εξάρχου και Aktor, το big short στην Bylot και ο Τράμπ, το beef Βαρδινογιάννη – Γκάλι, τι αγοράζει ο Προκοπίου, το χωριό του Πιερρ και ο λαμπερός γάμος Δασκαλάκη – Χασιώτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.