• Business

    Εκτινάχθηκαν οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για Βρετανία από Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα πέντε νησιά

    • NewsRoom


    Τριπλασιάστηκε η τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων, μετά την αιφνίδια ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης σχετικά με την υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα που θα επιβάλλεται σε όσους επιστρέφουν στη Βρετανία από Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα πέντε ελληνικά νησιά, από την Τετάρτη στις 4 το πρωί.

    Δεκάδες χιλιάδες Βρετανοί αναζητούν αγωνιωδώς πτήσεις για να γυρίσουν εγκαίρως στην πατρίδα τους από τις διακοπές τους, καθώς η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Λέσβος, η Τήνος, η Σέριφος, η Κρήτη και η Ζάκυνθος αφαιρέθηκαν από τη λίστα με τους ασφαλείς προορισμούς, λόγω του υψηλού αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού.

    Προκειμένου να αποφύγουν την υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα κατά την επιστροφή τους στη Βρετανία, οι τουρίστες που βρίσκονται σε αυτά τα νησιά προσπαθούν να γυρίσουν πριν από την έναρξη της ισχύος του μέτρου, που έχει καθοριστεί για αύριο στις 4 το πρωί.

    Ωστόσο, οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων έχουν εκτιναχθεί στα ύψη, λόγω της τεράστιας ζήτησης, γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση σε πολλούς, καθώς καλούνται να πληρώσουν τα τριπλά απ’ όσο υπολόγιζαν.

    Άλλοι πάλι, δίνουν μάχη με τον χρόνο, καθώς η πτήση τους φτάνει οριακά την ώρα που ξεκινάει το μέτρο στη Βρετανία.



    ΣΧΟΛΙΑ