ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ανάληψη έργου σε σχέση με την ανέγερση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος 5 αστέρων «INFINITY, SIX SENSES PORTΟ HELI» στην Ερμιόνη, ενός υπερπολυτελούς σύνθετου τουριστικού καταλύματος που θα αναβαθμίσει τον τουριστικό χάρτη της Πελοποννήσου, ανακοίνωσε η ΕΚΤΕΡ.
Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η εισηγμένη, ο προϋπολογισμός δαπάνης του έργου ανέρχεται σε 26,5 εκατ. ευρώ, με προβλεπόμενη ημερομηνία αποπεράτωσης την 21/11/2026.
«Διαθέτοντας εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία σε κτιριακά έργα και μεγάλης κλίμακας τουριστικά έργα, με έμφαση στην καινοτομία, στην λειτουργικότητα και στην βιωσιμότητα, η εταιρεία ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της με ακόμα ένα σημαντικό ιδιωτικό έργο, το οποίο μεταξύ άλλων θα φέρει πιστοποίηση LEED Gold», επισημαίνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.
Με την προσθήκη του παραπάνω έργου, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των υπογεγραμμένων συμβάσεων της ΕΚΤΕΡ ανέρχεται πλέον στο επίπεδο των 123 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Πειραιώς: Ανάπτυξη 1,7% στο β’ τρίμηνο, προκλήσεις από πληθωρισμό και ισοζύγιο
AKTOR: Έκλεισε η συμφωνία για την εξαγορά της Άκτωρ Παραχωρήσεις – Στα 367 εκατ. το συνολικό τίμημα
Intracom: Στα 8,7 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη και ενίσχυση ρευστότητας στο α’ εξάμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία
- Κακοκαιρία: Κατολισθήσεις, απεγκλωβισμοί και πλημμυρισμένοι δρόμοι – Προβλήματα σε Σκιάθο και Εύβοια
- Όλο το σχέδιο Εξάρχου για την ανάπτυξη της ΑΚΤΩΡ στην ενέργεια
- Μακελειό στη Ν. Αφρική: Πολύνεκρες επιθέσεις από ενόπλους σε Γιοχάνεσμπουργκ και Κέιπ Τάουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.