ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευτυχία Κασελάκη ανέλαβε επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥ και υπεύθυνη για τα κομμάτια των Επιχειρηματικών Μετασχηματισμών αναφορικά με τη Στρατηγική, το Digital και την Καινοτομία. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Ευτυχία Κασελάκη, με συνολική εμπειρία άνω των 25 ετών, έχει εργαστεί τόσο στον συμβουλευτικό, αλλά κυρίως στον τραπεζικό κλάδο, με εξειδίκευση στους τομείς Διοίκησης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εξαγορών & Συγχωνεύσεων, Λιανικής Τραπεζικής & Δικτύων, Digital & Καινοτομίας με αποτύπωμα μετασχηματιστικής διοίκησης.
Ο Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, σημειώνει: «Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην ΕΥ να καλωσορίζουμε νέα στελέχη με μεγάλη εμπειρία και ισχυρές δεξιότητες στην ομάδα μας. Ακόμα μεγαλύτερη χαρά μας, όμως, αποτελεί το γεγονός ότι ενισχύεται ακόμα περισσότερο η παρουσία των γυναικών στη διοικητική ομάδα της ΕΥ – πάγιος στόχος μας να στηρίζουμε την εξέλιξη των γυναικών στην εταιρεία μας, αλλά και να αξιοποιούμε τα ταλέντα τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ευτυχία Κασελάκη έχει αναλάβει το σύνθετο έργο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στους πελάτες μας – ένας τομέας του οποίου τη σημασία έχει αναγνωρίσει η ΕΥ Ελλάδος και σκοπεύει να επενδύσει και να επεκτείνει περαιτέρω το επόμενο χρονικό διάστημα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΟΣΑ: Οικονομικά ευάλωτο το 70% των νοικοκυριών της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ποιες χώρες οι άνθρωποι κοιμούνται περισσότερο και πόσο ύπνο χρειαζόμαστε;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο χτύπημα Bloomberg: Ο Τσίπρας, η κωλοτούμπα και το Brexit
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Φλωρίδης στο Athens Alitheia Forum: Ο νόμος δεν μπορεί να προστατεύσει την αλήθεια, μόνο να περιορίσει το ψέμα
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα $104 το Brent με το βλέμμα στο Χαργκ – Νευρικότητα στις ασιατικές αγορές
- Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ θα ανακοινώσει συνασπισμό χωρών για τη συνοδεία πλοίων στα Στενά του Ορμούζ, σύμφωνα με την WSJ (Live upd)
- Ντόναλντ Τραμπ: Απειλεί το ΝΑΤΟ ότι κινδυνεύει να έχει «πολύ κακό» μέλλον αν τα μέλη του δεν βοηθήσουν τις ΗΠΑ να ανοίξουν το στενό του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.