ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ΕasyJet δήλωσε ότι 727 από τους πιλότους της στο Ηνωμένο Βασίλειο διατρέχουν κίνδυνο απολύσεως, αριθμός που ισοδυναμεί με το ένα τρίτο περίπου των πιλότων της στη χώρα, σύμφωνα με την ένωση πιλότων της Βρετανίας (BALPA).
Η αεροπορική εταιρεία προτείνει να κλείσει βάσεις στα αεροδρόμια Stansted και Southend του Λονδίνου και στο Newcastle στη βορειοανατολική Αγγλία, δήλωσε η BALPA, προσθέτοντας ότι συγκλονίστηκε από το εύρος των περικοπών θέσεων εργασίας.
Η EasyJet είπε τον Μάιο ότι έπρεπε να μειώσει 4.500 θέσεις εργασίας για να παραμείνει ανταγωνιστική αφού η πανδημία του κορονοϊού προκάλεσε πτώση στην ταξιδιωτική αγορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- METLEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα αντέξετε με αυτά που θα διαβάσετε και ποιο είναι τώρα το απόλυτο trade με οδηγό της Goldman
- Γιατί το πρόγραμμα «Σπίτι μου 2» κινδυνεύει να αποτύχει
- Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Μεγαλώνει το χάσμα – Τα τρία σημεία διαφωνίας που… ρίχνουν το έργο στα βράχια
- Sea-Intelligence: Αυξήθηκαν οι ρύποι από τις επιθέσεις των Χούθι και τον περίπλου της Αφρικής από τα πλοία κοντέινερ
