• Business

    Dur: Τι σηματοδοτεί το νέο κατάστημα στην «καρδιά» της Αθήνας – Πού εστιάζει τη στρατηγική της

    Dur Δούρος

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dur, Θεόδωρος Δούρος


    Με αισιοδοξία συνεχίζει τη «μάχη» της ανάπτυξης η εταιρεία ανδρικής ένδυσης Dur, η οποία πριν από μερικές μέρες άνοιξε νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για το τριακοστό κατάστημα της πατρινής βιομηχανίας, το οποίο βρίσκεται στη «καρδιά της πρωτεύουσας» και συγκεκριμένα επί της οδού Κριεζώτου 13. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Θεόδωρος Δούρος δηλώνει ικανοποιημένος για το νέο εγχείρημα, τονίζοντας πως έρχεται λίγους μήνες μετά τη λειτουργία του καταστήματος στην Νέα Ιωνία και εντάσσεται στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του δικτύου στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής.

    Όπως εξηγεί στο mononews.gr, το νέο κατάστημα είναι σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος και στο Κολωνάκι, κορυφαίες εμπορικές περιοχές με υψηλή επισκεψιμότητα και προσθέτει πως αποτελεί έναν χώρο υψηλής αισθητικής, με ολοκληρωμένες προτάσεις ένδυσης για τον σύγχρονο άνδρα. Έτσι, η πατρινή βιομηχανία που μετρά έξι δεκαετίες ζωής διαθέτει πέντε σημεία στην Αθήνα, όπου πλέον εστιάζεται η στρατηγική ανάπτυξης των εργασιών της.

    Ο κ. Δούρος επισημαίνει πως η κατάσταση στην αγορά παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η κατανάλωση εξακολουθεί να δέχεται ισχυρές πιέσεις από τις συνέπειες της κρίσης ενώ υπογραμμίσει πως η εταιρεία θα συνεχίσει την πολιτική των έντονων προσφορών, ώστε να διατηρήσει την ανταγωνιστικότητά της και μαζί το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

    Υπενθυμίζεται πως η Dur σε μια προσπάθεια να δώσει νέα ώθηση στις εργασίες της,  αποφάσισε στη διάρκεια της κρίσης να αλλάξει το προφίλ της, δίνοντας έμφαση στο νεανικό κοινό ενώ έκανε την είσοδό της στον χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων, δημιουργώντας το δικό της e-shop. Η είσοδος στο ηλεκτρονικό εμπόριο ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της, η οποία ξεκίνησε πριν από έξι δεκαετίες στην Πάτρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι κλάδοι που θα «γεννήσουν» deals το 2019

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα McDonald’s «ετοιμάζονται» για είσοδο στο delivery – Πού έγινε η αρχή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στ. Παντελιάδης (Optima): Σκανάρει την αγορά για νέες εξαγορές – Τι σχεδιάζει με την Granarolo



    ΣΧΟΛΙΑ