• Business

    DKNY: Εγκαινιάζει την καμπάνια «DKNY For You»

    • NewsRoom


    Η Νέα Υόρκη είναι η παντοτινή μούσα της DKNY: μια δυναμική πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

    Δρόμοι γεμάτοι έμπνευση όπως μια πασαρέλα, όπου η κουλτούρα βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και η μοναδικότητα του καθενός είναι αυτή που φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Αυτή τη σεζόν, το όνειρο και η πραγματικότητα δημιουργούν την καμπάνια “DKNY For You”, που εξερευνά τη μοναδικότητα της Νέας Υόρκης από πολλές οπτικές γωνίες -όπου κάθε μία έχει και μια ξεχωριστή ιστορία να μοιραστεί.

    Με φωτογράφο τον Dan Martensen και στιλίστα τον Alastair McKimm, στην καμπάνια συμμετέχουν η Amelia Gray Hamlin και ο Christian Combs, καθώς και άλλες φυσιογνωμίες που έχουν συνδέσει την παρουσία τους με την πόλη.

    Κάθε μία με το αδιαφιλονίκητα ξεχωριστό της στιλ, ταυτισμένο με την αύρα της πόλης, που χαρακτηρίζει κάθε πλάνο. Γύρω τους, σινεματίκ πλάνα και σκηνές δρόμου που παγώνουν τον χρόνο και την όποια κίνηση. Κάθε στιγμή της Νέας Υόρκης, είναι και ένα style statement.

    Σκοπός της συλλογής, είναι να προσεγγίσει την urban πλευρά της μόδας. Κλασικά κομμάτια ανανεώνονται με μια ανεπιτήδευτη αισθητική. Οι φόρμες είναι σχεδιασμένες για να τονίζεται η γοητεία.

    Η παλέτα των αποχρώσεων είναι δυνατή και στοχευμένη. Οι επιλογές που ξεχωρίζουν είναι πολλές: φορέματα από faux δέρμα που τονίζονται με αιχμηρές μεταλλικές πινελιές, ρούχα με ποικιλία από υφές, γυαλιστερά μπουφάν και σατέν κοστούμια με μια χαρακτηριστική φινέτσα.

    Το styling του κάθε κομματιού παραπέμπει και σε μια αντίστοιχη αστική εμπειρία: μια παράσταση στο θέατρο Apollo στο Χάρλεμ, μια παρτίδα σκάκι στην πλατεία, μια έκθεση τέχνης -ή απλώς, μια ήσυχη στιγμή σε ένα παγκάκι του πάρκου.

    Η καμπάνια “DKNY For You” είναι το έναυσμα για να νιώσετε τη δύναμη και επιρροή του τοπίου της Νέας Υόρκης. Μιας πόλης που είναι ατελείωτη πηγή έμπνευσης, και σας δίνει την ευκαιρία για ένα διαφορετικό DKNY look κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

    Το πνεύμα της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ έχει μια ιδιαίτερη φρεσκάδα και αυτή η συλλογή είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνετε δική σας την ενέργειά της!

    Διαβάστε επίσης:

    BNP Paribas: Οριακά χαμηλότερα των εκτιμήσεων τα κέρδη τριμήνου

    Mercedes και Volkswagen: Aνησυχία από τη μείωση των περιθωρίων κέρδους

    Optima Bank: Η Mytilineos θα υπερβεί κατά πολύ το φετινό στόχο του €1 δισ. EBITDA



    ΣΧΟΛΙΑ