• Business

    Διαζύγιο Πόλσον: 33χρονη γκουρού διατροφής του Instagram η πέτρα του σκανδάλου

    • Newsroom
    Τζον Πόλσον - Αλίνα Ντε Αλμέιντα

    Τζον Πόλσον – Αλίνα Ντε Αλμέιντα


    Η 33χρονη γκουρού διατροφής του Instagram Αλίνα ντε Αλμέιντα, είναι η νέα σύντροφος του 65χρονου δισεκατομμυριούχου των hedge funds Τζον Πόλσον, ο οποίος έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την επί 21 χρόνια σύζυγο του, Τζένι Πόλσον.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six, το νέο ζευγάρι γνωρίστηκε αυτό το καλοκαίρι και τα πράγματα μεταξύ πηγαίνουν τόσο καλά που ήδη ζουν μαζί στο πολυτελές διαμέρισμα που διαθέτει ο Πόλσον στον 26ο όροφο του Olympic Tower της 5ης Λεωφόρου, στο Μανχάταν.

    Πρόκειται για το ακίνητο που αγόρασε το 2010 ο ισχυρός άνδρας της Wall Street, έναντι 2,9 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να βρίσκεται πιο κοντά στα γραφεία της εταιρείας του.

    Πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα αναφέρουν ότι ο “Τζον έχει μία νέα, πολύ νεότερη φίλη και ενώ είναι ακόμα νωρίς, η σχέση τους πηγαίνει τέλεια. Είναι πολύ χαρούμενοι.”

    Η Αλμέιντα είναι πιστοποιημένη διατροφολόγος και ειδικός στη συμβουλευτική απώλειας βάρους και διευθύνει την εταιρεία Effective Lifestyle. Διαθέτει προφίλ στο Instagram, όπου παρέχει συμβουλές διατροφής και προβάλει όργανα προπόνησης.

    Η όμορφη μελαχρινή από το Montclair, του Νιου Τζέρσει, έχει ολοκληρώσει την ειδικότητα της και σεμινάρια κλινικής διατροφής στο Columbia and Cornell NY Presbyterian Hospital, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, effective-lifestyle.com.

    Δεν είναι γνωστό πως γνωρίστηκαν οι δυο τους, ωστόσο, σύμφωνα με την page six, πηγές αναφέρουν ότι εθεάθησαν πολλές φορές στα Χάμπτονς το καλοκαίρι, τρώγοντας σε hotspot της περιοχής, όπως το Le Bilboquet και το ιαπωνέζικο O by Kissaki.

     

    Το διαζύγιο

    Ο Τζον Πόλσον και η 50χρονη σύζυγος του, Τζένι θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αναμένεται να φιγουράρουν στη λίστα με τα πιο ακριβά διαζύγια όλων των εποχών.

    Το διαζύγιο κατατέθηκε στην κομητεία Suffolk της Νέας Υόρκης και δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η New York Post.

    Ο Πόλσον με βάση τα έγγραφα του διαζυγίου έκανε λόγο για «αγεφύρωτες διαφορές», ενώ πηγές αναφέρουν ότι και οι δύο πλευρές έχουν στραφεί για την εκπροσώπηση τους, στους πιο διακεκριμένους δικηγόρους διαζυγίων της Νέας Υόρκης.

    Ο δισεκατομμυριούχος, εκπροσωπείται από τον μεγαλοδικηγόρο William D. Zabel, ο οποίος δήλωσε ότι «ο Τζον έχει μεγάλο σεβασμό για την Τζένι και θα συνεχίσει να υποστηρίζει ό, τι καλύτερο για την υγεία και την ευτυχία της οικογένειας».

    Από την πλευρά της, η Τζένι Πόλσον, φέρεται να βρίσκεται σε συνομιλίες με τον Ρόμπερτ Κοέν, ο οποίος έχει διαχειριστεί κατά το παρελθόν διαζύγια που άφησαν ιστορία, εκπροσωπώντας μεταξύ άλλων την Ιβάνα Τραμπ -πρώην σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ-, την ηθοποιό Ούμα Θέρμαν και τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικ Μπλούμπεργκ.

    Ο Τζον Πόλσον, έχει περιουσία 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τον δείκτη Bloomberg Billionaires Index. Παράλληλα, έχει τοποθετήσει περίπου 1,9 δισ. δολάρια στο φιλανθρωπικό του ίδρυμα, Paulson Family Foundation από το 2019.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ