• Business

    Δέκα από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο που ξυπνούν απίστευτα νωρίς!

    • NewsRoom
    Apple: Χρυσό μπόνους 750 εκατ. δολαρίων για τον Τιμ Κουκ

    Tim Cook, CEO της Apple


    Μήπως το πρωινό ξύπνημα σας φαίνεται αδύνατο και βάρβαρο; Κι όμως μερικοί από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο ρυθμίζουν τα ξυπνητήρια τους να χτυπούν πολύ νωρίς το πρωί, ώστε να εκμεταλλευτούν την ημέρα από το ξεκίνημα της.

    Οι πρώτες πρωινές ώρες είναι ιδανικές για τα μεγάλα μυαλά. Τι θα γινόταν για παράδειγμα, εάν ο διευθύνοντας σύμβουλος της Apple, Tim Cook σηκωνόταν από το κρεβάτι του το μεσημέρι; Η εάν ο γνωστός επενδυτής της “Shark Tank”, Kevin O’Leary δεν “άδραζε” την μέρα την ώρα που ο υπόλοιπος κόσμος κοιμάται;

    morning

    Αυτές οι extra ώρες δίνει την ευκαιρία σε αυτούς τους τόσο πολυάσχολους ανθρώπους να ασχοληθούν με σημαντικά πράγματα, όπως τη δημιουργική σκέψη, την γυμναστική ή απλώς τη χαλάρωση με τα άτομα τις οικογένειας τους. Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι διάσημοι που ξυπνούν με τα “κοκόρια”.

    Ο διευθύνοντας σύμβουλος της Apple, Tim Cook ξυπνάει στις 3:45 μ.μ. και ξεκινάει την ημέρα διαβάζοντας τα emails του.

    Apple CEO Tim Cook

    Είναι γνωστό πως ο τεχνολογικός “γίγαντας”, όπως αποκαλούν συχνά τον Tim Cook, είναι υπέρμαχος του πρωινού ξυπνήματος. Ο ίδιος όπως έχει αναφέρει, κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του ξυπνάει κάθε πρωί στις 3:45. Για αρχή ελέγχει για μια ώρα την ηλεκτρονική αλληλογραφία του, ύστερα πηγαίνει στο γυμναστήριο, μετά περνάει μια βόλτα από τα Starbucks και μετά συνεχίζει, όπως πάντα, την δουλειά στο γραφείο του.

    Η Michelle Obama κάνει γυμναστική στις 4:30 π.μ.

    Obama

    Και όχι η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Barack Obama, Michelle δεν έχει αϋπνίες. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, σε εκπομπή της Oprah Winfrey, ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί, ώστε να προλάβει να κάνει γυμναστική πριν ξυπνήσουν τα παιδιά της. “Εάν δεν κάνω γυμναστική θα πάθω κατάθλιψη” ομολογεί η Πρώτη Κυρία και μας βάζει σε σκέψεις..

     

    Ο CEO της AOL, Tim Armstrong ξεκινάει τη μέρα του στις 5:00 π.μ. 

    Tim Armstrong

    Σε αντίθεση με τον εργασιομανή Tim Cook, το πρώην στέλεχος της Google αποκαλύπτει ότι δεν είναι από τους φανατικούς θαυμαστές του ύπνου, γι΄αυτό το λόγο ξυπνάει πρωί- πρωί ώστε να προλάβει να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα του, ενώ δεν επιτρέπει στον εαυτό του να ασχοληθεί με τα emails της δουλειάς τουλάχιστον μέχρι το ρολόι να δείξει 7:00.

    Η CEO της εταιρείας PepsiCo, Indra Nooyi είναι στο γραφείο της από τις 7 το πρωί.  

    Indra Nooyi

    Αν και η Nooyi περιγράφει τον ύπνο σαν ένα “δώρο θεού” είναι ωστόσο ένα δώρο που η ίδια δεν μπορεί να χαρεί, καθώς ξυπνάει από τις 4 το πρωί για να είναι κάθε μέρα 7 η ώρα στο γραφείο της.

    Ο CEO του Twitter και Square, Jack Dorsey, ξυπνάει πριν την αυγή ώστε να ξεκινήσει από το πρωί με το αγαπημένο του χόμπι, δηλαδή το τρέξιμο. 

    Jack Dorsey

    Σύμφωνα με το περιοδικό New York Magazine, ο συνιδρυτής του Twitter ξυπνάει από τις 5:30 το πρωί για να διαλογιστεί και να κάνει jogging.

    Ο ιδρυτής της Virgin Group Richard Branson σηκώνεται από το κρεβάτι του μόλις βγει ο ήλιος, δηλαδή στις 5:45 π.μ. 

     Branson

    Ο Branson αποκαλύπτει ότι ξυπνάει κάθε πρωί στις 5:45, ακόμη και όταν διαμένει στο ιδιωτικό νησί του, αφήνοντας πάντα τις κουρτίνες ανοιχτές, ώστε να τον ξυπνήσουν οι πρώτες ηλιαχτίδες του φωτός.

    Η CEO της General Motors, Mary Barra είναι στο γραφείο της στις 6 ώρα το πρωί.  

    motors

    Όπως ακριβώς ο προκάτοχος της Daniel Akerson, η τωρινή διευθύνων σύμβουλος της GM’s είναι πρωινός τύπος, καθώς ξυπνάει γύρω στις 6 το πρωί.

    Ο CEO των Starbucks, Howard Schultz βρίσκεται στο γραφείο του γύρω στις 6 το πρωί.

    starbucks

    Κι όμως ο CEO της γνωστής αλυσίδας δεν ξυπνάει πίνοντας καφέ αλλά κάνοντας ποδήλατο με την γυναίκα του. Μια δραστηριότητα που του δίνει ενέργεια για τη συνέχεια στο γραφείο, η οποία ξεκινάει από τις 6 π.μ.

    Ο συμπαρουσιαστής του ‘Project Runway’ και ειδικός στα θέματα μόδας, Tim Gunn ξεκινάει τη μέρα του πίνοντας έναν espresso στις 5:30 π.μ.

    Tim Gunn

    Το πρωινό ξύπνημα που θα ζήλευε ο καθένας. Το είδωλο της μόδας ξέρει να ζει την ζωή του, γι΄αυτό ξυπνάει το πρωί πίνοντας το καφέ του ενώ διαβάζει την εφημερίδα του. Αυτό είναι πρωινό!

    O CEO της Vodafone, Vittorio Colao έχει σηκωθεί από το κρεβάτι του στις 6 π.μ ακριβώς! 

    CEO

    Σύμφωνα με την Βρετανική Guardian, ο Vittorio Colao με το που σηκώνεται από το κρεβάτι του ξεκινάει την πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά πηγαίνει στη δουλειά. Επειδή γνωρίζει όμως τα ευεργετικά οφέλη του ύπνου γύρω στις 11:30 το βράδυ έχει πάει στο κρεβάτι του.

    Μήπως αυτά τα ωράρια σας φαίνονται δύσκολα ακόμη και βάρβαρα; Αφού το κάνουν μερικά από τα πιο λαμπρά μυαλά του κόσμου, τότε σίγουρα μπορείτε και εσείς.

     

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/giati-isos-den-ine-kaliteri-idea-na-katevasis-ios-10-update-sto-kinito-sou/74092

     

     

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

    http://www.mononews.gr/thes-na-spasis-xipnitiri-pente-varvares-proines-dokimasies-pou-omos-tha-se-antamipsoun/71207

     



    ΣΧΟΛΙΑ