ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανακοίνωσή της, η ΔΕΗ γνωστοποίησε την παραίτηση του κ. Αναστάσιου Βλασσόπουλου από μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου.
Παράλληλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, έως την εκλογή αντικαταστάτη του, το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε με τα εναπομείναντα μέλη του.
Σημειώνεται ότι ο κ. Βλασσόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ της ΔΕΗ στις 20 Φεβρουαρίου.
Το Δ.Σ. της ΔΕΗ έχει διαμορφωθεί πλέον ως εξής:
• Στάσσης Γεώργιος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος με θητεία έως και τις 21.8.2022.
• Παπαδημητρίου Πύρρος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος με θητεία έως και τις 21.8.2022.
• Βενιέρης Γεώργιος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος με θητεία έως και τις 16.12.2021.
• Δοξάκη Δέσποινα, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος με θητεία έως και τις 26.6.2022.
• Θεοδωρίδης Στέφανος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος με θητεία έως και τις 21.8.2022.
• Καρακούσης Γεώργιος, Σύμβουλος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος με θητεία έως και τις 16.12.2021.
• Καραλευθέρης Παντελής, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Εκπρόσωπος των Εργαζομένων με θητεία έως και τις 6.6.2022.
• Καρδαμάκης Στέφανος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος με θητεία έως και τις 21.8.2022.
• Πατεράκης Αλέξανδρος, Σύμβουλος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος με θητεία έως και τις 21.8.2022.
• Φωτόπουλος Νικόλαος, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος – Εκπρόσωπος των Εργαζομένων με θητεία έως και τις 6.6.2022.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μίλτος Τεντόγλου: Κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2025 – «Πέταξε» στα 8,46μ στη Μαδρίτη
- ΗΠΑ: Η G7 συμφώνησε να εξαιρεθούν αμερικανικές πολυεθνικές από την καταβολή ορισμένων φόρων στο εξωτερικό
- Συνελήφθη 16χρονος για το μαχαίρωμα 15χρονου σε συμπλοκή μέσα σε λεωφορείο στην Πετρούπολη
- EKO Acropolis Rally 2025: STAGE FLASH SS13
