• ΔΕΗ myBusiness4All

    Business

    ΔΕΗ myBusiness 4All και myBusiness 4All+: Νέα προϊόντα ρεύματος για επιχειρήσεις με αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες

    • NewsRoom

    Σκεφτείτε ένα προϊόν ρεύματος κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Να προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, να σας εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση που μπορείτε να έχετε και να σας εξασφαλίζει επιπλέον προνόμια, εκπτώσεις και προσφορές. Σκεφτείτε τα νέα προϊόντα ΔΕΗ myBusiness 4All και ΔΕΗ myBusiness 4All+.

    Τα νέα προϊόντα ενέργειας ΔΕΗ myBusiness 4All για καταναλώσεις έως και 10 MWh και ΔΕΗ myBusiness 4All+ για καταναλώσεις άνω των 10 MWh τον χρόνο, προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, με καινοτομίες στην τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας και πλήθος προνομίων, εκπτώσεων και προσφορών από το δίκτυο των συνεργατών της ΔΕΗ, για να γίνουν ο πιο αγαπημένος και σταθερός συνεργάτης σας.

    Μοναδικά πλεονεκτήματα

    Το βασικό πλεονέκτημά τους είναι ότι, σε ό,τι αφορά τις χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας, τα νέα αυτά προϊόντα ρεύματος βασίζονται πλέον στην κατανάλωση ενέργειας και όχι στον τύπο του μετρητή.

    Επιπλέον, παρέχουν εξειδικευμένη γραμμή εξυπηρέτησης για επιχειρήσεις, 800-500-7000, υπηρεσίες βιντεοκλήσης (VideoCall) αλλά και LiveChat, στελεχωμένες με εξειδικευμένους εκπροσώπους που είναι εκεί, για να σας συμβουλεύσουν, να σας κατευθύνουν και να σας βοηθήσουν.

    Αποκλειστικά προνόμια

    Κι αν θέλετε και αποκλειστικά προνόμια, τα έχετε!

    Η ΔΕΗ, σε συνεργασία με την AEGEAN, προσφέρει 7.500 Miles+Bonus μίλια με την ενεργοποίηση των προϊόντων ρεύματος ΔΕΗ myBusiness 4All και ΔΕΗ myBusiness 4All+.

    Παράλληλα, οι επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τη ΔΕΗ απολαμβάνουν καθημερινά μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές από τα πιο δημοφιλή brands του δικτύου συνεργατών της.

    Αν, λοιπόν, έχετε επιχείρηση, η ΔΕΗ έχει την ενέργεια! Και σας δίνει πάντα ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

    Περισσότερα για τo ΔΕΗ myBusiness 4All στο https://www.dei.gr/el/gia-tin-epixeirisi/revma/epaggelmaties-epixeiriseis/mybusiness-4all/

    Kαι για το ΔΕΗ myBusiness 4All+ στο https://www.dei.gr/el/gia-tin-epixeirisi/revma/epaggelmaties-epixeiriseis/mybusiness-4allplus/

    Δίνετε στους πελάτες σου ακριβώς αυτό που χρειάζονται! Το ίδιο κάνει για εσάς και η ΔΕΗ, με τα νέα προϊόντα ρεύματος για επιχειρήσεις ΔΕΗ myBusiness 4All &ΔΕΗ myBusiness 4All+. Με την αξιοπιστία του μεγαλύτερου παρόχου ρεύματος στη χώρα.

    Διαβάστε επίσης:

    Τράπεζα Πειραιώς: Δωρεά ύψους €3 εκατ. για την αποκατάσταση της Πάρνηθας

    Η AEGEAN επίσημος χορηγός των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών

    Vodafone: Νέα πρόταση συγχώνευσης από την Iliad του δισεκατομμυριούχου Ξαβιέ Νιελ