ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι η εξ ολοκλήρου θυγατρική της, Public Power Corporation Finance plc, σκοπεύει να εξαγοράσει € 150.000.000 συνολικού ποσού εκδόσεως € 500.000.000, με τοκομερίδιο 5,5% και λήξη το 2019 από κατόχους των Ομολογιών, σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται παρακάτω.
Η Εξαγορά πραγματοποιείται ως μέρος της στρατηγικής διαχείρισης παθητικού της Εταιρείας.
Η ημερομηνία εξαγοράς θα είναι η 23 Φεβρουαρίου 2018 και η ημερομηνία καταγραφής θα είναι η 22 Φεβρουαρίου 2018.
Η τιμή εξαγοράς για τις Ομολογίες θα είναι 101,375% του συνολικού ύψους των Ομολογιών, πλέον των δεδουλευμένων και μη καταβληθέντων τόκων έως και, αλλά εξαιρουμένης της ημερομηνίας καταγραφής, ποσού € 17,11 για κάθε € 1.000 Ομολογιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: Παρουσιάζει τις 14 παρεμβάσεις για ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες
- Ηλεκτρική ενέργεια: Το τίμημα της ασυνέπειας και ποιος το πληρώνει τελικά
- Παπασταύρου: Στις 24 Φεβρουαρίου έχουμε κοινή συνάντηση στις ΗΠΑ για τον Κάθετο Διάδρομο (βίντεο)
- ΕΟΠΥΥ: 100 ευρώ για γυαλιά οράσεως ή φακούς επαφής δικαιούνται οι ασφαλισμένοι – Πως γίνεται η αίτηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.