• Business

    ΔΕΗ: Χαμός από μικροβλάβες στην Αττική-Υπερφόρτωση στο 11500

    κολωνα δεη


    Βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ σε όλη την Ελλάδα έφερε η κακοκαιρία, και οι καταναλωτές ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας, δεν γνωρίζουν ούτε πότε θα διορθωθεί το πρόβλημα ούτε καν μπορούν να αναγγείλλουν τη βλάβη στη ΔΕΗ!

    Λόγω καιρού συσσωρεύονται οι κλήσεις στο 11500 το τηλέφωνο αναγγελίας βλαβών της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετεί. Κεντρικές περιοχές της Αθήνας, όπως το Κολωνάκι, είναι χωρίς ρεύμα και οι απελπισμένοι καταναλωτές δεν  μπορούν ούτε να…. αναγγείλουν τη βλάβη. Κάτοικος της οδού Καρνεάδου, στο Κολωνάκι δηλώνει στο mononews ” από το πρωί τηλεφωνούμε συνέχεια στο 11500. Με βάζουν στην αναμονή, δήθεν σε γραμμή προτεραιότητας με εκτιμώμενο χρόνο παραμονής και μόλις τελειώσει ο εκτιμώμενος χρόνος αναμονής, πέφτει η γραμμή. Όσες φορές και να επαναλάβουμε την κλήση γίνεται το ίδιο”.

    Οι βλάβες είναι εκτεταμένες σε δρόμους στο κέντρο όπως Λουκιανού, Ηροδότου, αλλά και στις οδούς Λομβάρδου, Βάσου και Μπαλή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΔΕΔΔΗΕ, δεν υπάρχει κεντρικό πρόβλημα στο δίκτυο της ΔΕΗ της Αττικής. Αντίθετα πρόβλημα υπάρχει στην περιφέρεια της χώρας, όπου λόγω καιρού δεν έχουν ρεύμα ολόκληρα χωριά σε Κέρκυρα, Κεφαλλονιά και Ιωάννινα. Όπως δηλώνει πηγή του ΔΕΔΔΗΕ στο mononews.gr “Αν υπάρχει πρόβλημα σε μεμονωμένες περιοχές στην Αττική, οφείλεται σε κάτι τοπικό όπως μια πτώση δέντρου. Ο μόνος τρόπος για να το μάθει ο ΔΕΔΔΗΕ και να λύσει το πρόβλημα είναι ο ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει με το 11500 και να δηλώσει τη βλάβη, αλλιώς κεντρικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιο σημείο δεν έχει ρεύμα”.

    Ωστόσο ούτε αυτό είναι λύση, αφού το 11500….δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον μεγάλο αριθμό των κλήσεων και οι καταναλωτές της ΔΕΗ, δεν  μπορούν να αναγγείλουν τη βλάβη και βέβαια δεν μπορεί να διορθωθεί…

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ