• Κοινωνία

    «Πνίγηκαν» η Άνδρος και η Σύρος από την κακοκαιρία – Χείμαρροι οι δρόμοι, κατολισθήσεις και εγκλωβισμοί οδηγών (pics & videos)

    • NewsRoom


    Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στην Άνδρο και στη Σύρο, όπου σημειώθηκαν πλημμύρες το βράδυ της Δευτέρας και τα ξημερώματα της Τρίτης.

    Μάλιστα, στις περιοχές Αποίκια και Στενιές της Άνδρου έχουν αναφερθεί κατολισθήσεις, ενώ πτώσεις φερτών υλικών και βράχων έχουν σημειωθεί σε πολλά σημεία του επαρχιακού Απροβάτου – Παλαιόπολης.

    Το βράδυ της Δευτέρας, δόθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας στον κεντρικό δρόμο από Σταυροπέδα για Γαύριο και από Αποίκια για Βουρκωτή.

    Τελευταίες πληροφορίες του androsportal.gr, αναφέρουν ότι ξεχείλισε ο ποταμός «Άχλας», προκαλώντας μεγάλες ζημιές ενώ τρία οχήματα συνολικά παρασύρθηκαν από τα νερά.

    Την ίδια στιγμή από τα ρέματα είχαν δημιουργηθεί χείμαρροι και λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, απαγορεύθηκε η κυκλοφορία στον κεντρικό δρόμο από Σταυροπέδα για Γαύριο και από Αποίκια για Βουρκωτή μέχρι νεοτέρας.

     

    Μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί στην Άνδρο από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε επί ώρες το νησί, με αποτέλεσμα…

    Posted by Forecast Weather Greece on Monday, October 7, 2019

    Στενιες θεομηνια,η κατάσταση πολύ δύσκολη προσοχή μεγάλη!!!

    Posted by Ιωάννης Μπακέλας on Monday, October 7, 2019

    Συγκεκριμένα, υπήρξαν δύο περιστατικά, όπου οι οδηγοί, κάλεσαν τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς λόγω της δυνατής βροχής και της ορμητικότητας του νερού, δεν μπορούσαν να εξέλθουν των οχημάτων τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν εγκλωβισμένοι.

     

    Posted by Ιωάννης Μπακέλας on Monday, October 7, 2019

     

    «Πνίγηκε» η Σύρος

    Δεκάδες ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και οι κάτοικοι στο νησί της Σύρου λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων, που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας.

    Γύρω στα μεσάνυχτα, ξεκίνησε μία πολύ έντονη καταιγίδα, η οποία στην συνέχεια έφερε πλημμύρες σε κεντρικά σημεία της Ερμούπολης.

    Με βάση τις σχετικές μετρήσεις, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έπεσαν 32,8mm νερό στο νησί των Κυκλάδων.

    (07/10/2019)Αυτή την ώρα στην #Σύρο πολύ βροχή και ηλεκτρικά, αυτό το #video είναι από φίλη της σελίδας μας .Video[🎥]: Eirini Roussou G

    Posted by Μετεωρολογικά Νέα Ερμούπολης on Monday, October 7, 2019

    Δείτε εικόνες από την Άνδρο

     



    ΣΧΟΛΙΑ