• Business

    Creta Farms: Έχασε τη μάχη της ΓΣ ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης

    • Γιώργος Μανέττας
    Δομαζάκης

    Κωνσταντίνος Δομαζάκης,


    Νικητής στην κρίσιμη μάχη της Γενικής Συνέλευσης της Creta Farms αναδείχθηκε ο Εμμανουήλ Δομαζάκης, με τον αδελφό του Κωνσταντίνο Δομαζάκη να αποχωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν διαπίστωσε πως δεν θα έχει την πλειοψηφία.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά την καταμέτρηση της απαρτίας των μετόχων έγινε αντιληπτό πως θα έχει λιγότερες ψήφους από τον αδελφό του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την Συνέλευση. Μάλιστα, οι μέτοχοι που υποστήριζε ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης ότι είχε στο πλευρό του, φαίνεται πως δεν κατάφεραν συμμετέχουν, καθώς υπήρξε θέμα με την εγκυρότητα της συμμετοχής τους.

    Η ΓΣ της εταιρείας, η οποία ξεκίνησε με καθυστέρηση, συνεχίζεται ακόμα, ενδεικτικό του τεταμένου κλίματος που επικρατεί. Η καθυστέρηση οφείλεται πως οι δύο ήθελαν να ελέγξουν τις εξουσιοδοτήσεις και τις λοιπές τυπικές διατυπώσεις όσον αφορά την ταυτότητα και τον αριθμό των μετόχων που παρίσταντο, κάτι που οδήγησε τελικά και στην αποχώρηση του κ. Κωνσταντίνου Δομαζάκη.

    Πάντως ο πόλεμος μεταξύ των δύο αδελφών αναμένεται να συνεχιστεί σφοδρότερος, καθώς όλοι πλέον περιμένουν την αντίδραση του Κωνσταντίνου Δομαζάκη, αν και περιμένει άγνωστο προς το παρόν αν θα επιχειρήσει να αμφισβητήσει την εγκυρότητα της Συνέλευσης.

    Τις προηγούμενες μέρες ο Κ. Δομαζάκης  είχε αναφέρει στις τράπεζες πως είχε βρει επενδυτή για την εταιρεία στο πρόσωπο του Θεόδωρου Δουζόγλου. Η στάση του υποψήφιου επενδυτή αναμένεται με ενδιαφέρον, δεδομένου πως ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, τον οποίο η πλευρά Δουζόγλου ήθελε ως Διευθύνων Σύμβουλο στην εταιρεία, έχασε τη σημερινή μάχη της ΓΣ.

    Κρίσιμο ρόλο αναμένεται να  παίξουν και οι τράπεζες οι οποίες στο διάστημα που ακολουθεί αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να πάρουν θέση για το μέλλον της εταιρείας.



    ΣΧΟΛΙΑ