• Business

    Αποκλειστικό: Τι λένε πηγές του επιχειρηματία Θεόδωρου Δουζόγλου στο mononews για την Creta Farms

    • Γιώργος Μανέττας


    Το ενδιαφέρον του Θεόδωρου Δουζόγλου για την Creta Farms είναι υπαρκτό και ο ίδιος είναι ένας ιδιαίτερα δραστήριος επιχειρηματίας.

    Αυτό επισημαίνουν μιλώντας αποκλειστικά στο mononews.gr άνθρωποι του περιβάλλοντος του Θεόδωρου Δουζόγλου, ο οποίος ήρθε αιφνιδιαστικά στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος με την πρότασή του να επενδύσει στην κρητική αλλαντοβιομηχανία, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη, μέτοχο και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

    Οι ίδιοι άνθρωποι από το περιβάλλον του κ. Δουζόγλου, οι οποίοι, σημειωτέον, μιλούν για πρώτη φορά  στον Τύπο για τα σχέδια του επιχειρηματία, απαντώντας στα δημοσιεύματα του mononews.gr που κάνουν λόγο για έναν αμφιλεγόμενο και «σκοτεινό» επιχειρηματία, ανταπαντούν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται.

    Ο κ. Δουζόγλου ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, έχει επενδύσει σε ακίνητα περίπου 120 εκατ. ευρώ και τον ενδιαφέρει πάρα πολύ ο χώρος των τροφίμων.

    «Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η Creta Farms, καθώς έχουμε παρόμοιες επιχειρήσεις στον χώρο των τροφίμων και σε άλλες χώρες», λένε οι ίδιοι κύκλοι.



    ΣΧΟΛΙΑ