• Business

    Chopard και Mariah Carey: Λανσάρουν τη συλλογή κοσμημάτων «Happy Butterfly»

    • Bloomberg
    Mariah Carey

    Mariah Carey


    Κατά την επετειακή επανέκδοση του άλμπουμ «Butterfly» της Mariah Carey 25 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, η ποπ σταρ λάνσαρε παράλληλα μια συλλογή κοσμημάτων με την ελβετική εταιρία Chopard.

    Η συλλογή «Happy Butterfly» περιλαμβάνει 12 κομμάτια με μια πεταλούδα φτιαγμένη σε «ροζ και λευκό χρυσό» και όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση έχει μια «διάφανη ανοιχτή καρδιά στην οποία ένα χορευτικό διαμάντι φωλιάζει ανάμεσα σε δύο κρυστάλλους ζαφείρι». Τα βραχιόλια, τα μενταγιόν, τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια είναι διαθέσιμα σε τιμές από 6.330 έως 23.500 δολάρια.

    Η ελβετική εταιρία πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών κυκλοφορεί επίσης ένα μοναδικό σετ με διαμάντια “Haute Joaillerie” για τη συλλογή της Mariah Carey, που αποτελείται από ένα κολιέ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο με διαμάντια στρογγυλά και σε σχήμα καρδιάς, σε λευκό χρυσό 18 καρατίων. Τα κοσμήματα συνυπογράφουν τόσο η καλλιτέχνης όσο και η συμπρόεδρος και καλλιτεχνική διευθύντρια της Chopard, Caroline Scheufele. Η τιμή τους είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος των πελατών.

    «Η Mariah και εγώ ήμασταν φίλες πολλά χρόνια και ήρθαμε κοντά για πρώτη φορά μέσω της αγάπης μας για τα κοσμήματα και τη μουσική. Τραγούδησε στο πάρτι μας στις Κάννες το 2019 και πάντα συζητούσαμε το ενδεχόμενο να σχεδιάσουμε κάτι μαζί», είπε η Scheufele. Οι δημιουργίες του οίκου φοριούνται στα κόκκινα χαλιά σε όλο τον κόσμο, σε κορυφαίες εκδηλώσεις όπως τα Όσκαρ και το Φεστιβάλ των Καννών.

    Η Scheufele περιέγραψε τη συλλογή «Happy Butterfly» της Chopard ως ένα μοντέρνο σχέδιο πεταλούδας σε συνδυασμό με τα εμβληματικά «Happy Diamonds» της Chopard, τα οποία είναι ελεύθερες αιωρούμενες πέτρες που κινούνται με βάση τις κινήσεις αυτού που τα φοράει. «Δεδομένου ότι η Mariah έχει ένα προσωπικό πάθος για μοναδικά κομμάτια, ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε μερικές ξεχωριστές δημιουργίες, πραγματικά εξαιρετικές», είπε η Scheufele.

    Η Carey, η οποία έχει πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια άλμπουμ με τις Νο. 1 επιτυχίες όπως το “All I Want for Christmas Is You”, βλέπει την πεταλούδα ως μεταφορά, για να ανοίξει τα φτερά της μετά το διαζύγιό της με τον πρώην μάνατζερ της, Tommy Mottola. Έχει επίσης ένα δαχτυλίδι πεταλούδας Van Cleef & Arpels.

    Διαβάστε ακόμη:

    Μαράια Κάρεϊ: Πόσα χρήματα κερδίζει κάθε χρόνο από το «All I Want For Christmas Is You»



    ΣΧΟΛΙΑ