• Business

    Χαράλαμπος Γκότσης: Ουδέποτε δέχθηκα πιέσεις από πολιτικά πρόσωπα ή επιχειρηματικούς φορείς

    Χαράλαμπος Γκότσης. πρώην Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

    Χαράλαμπος Γκότσης. πρώην Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς


    Σε δήλωση με αφορμή την παραπομπή του σε δίκη για την υπόθεση της Folli Follie προχώρησε ο τέως πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθηγητής Χαράλαμπος Γκότσης.

    Στην δήλωσή του ο κ. Γκότσης αναφέρει:

    «Όλες οι αποφάσεις που έλαβαν τα αρμόδια όργανα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τόσο η Εκτελεστική Επιτροπή όσο και το Διοικητικό της Συμβούλιο, στην υπόθεση της Folli Follie εμφορούνται από την πιστή τήρηση των νόμων και τις μέχρι τώρα πρακτικές που ακολουθήθηκαν σε ανάλογες περιπτώσεις!

    Ο πρόεδρος της Επιτροπής ουδέποτε δέχθηκε ούτε και θα μπορούσε να δεχθεί πιέσεις από πολιτικά πρόσωπα ή από επιχειρηματικούς φορείς κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

    Υπενθύμιζε ότι η υπόθεση της δήθεν καθυστέρησης της αναστολής διαπραγμάτευσης τής μετοχής της εν λόγω εταιρείας είχε τεθεί στο αρχείο από την ελληνική Δικαιοσύνη και ανασύρθηκε όταν ήρθαν στο φως μερικά ηλεκτρονικά μηνύματα ενός υπαλλήλου της εταιρείας προς τον διευθύνοντα σύμβουλο. Το πρόσωπο αυτό μου είναι παντελώς άγνωστο, το δε περιεχόμενο των μηνυμάτων είναι ψευδέστατο, κάτι που άλλωστε και ο ίδιος έχει ήδη ανακαλέσει!»

    Διαβάστε επίσης:

    Εδώλιο «στέλνουν» τον πρώην πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς τα email του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου

    Υπόθεση Folli: Γιατί ξανακτυπάει η «καμπάνα» των ποινικών ευθυνών για Χαράλαμπο Γκότση και στελέχη της Επιτροπής κεφαλαιαγοράς

    Άρθρο παρέμβαση για τη Folli Follie: Ο εισαγγελέας να καλέσει τους κ. Γκότση και Αυλωνίτη- Έτσι θα μάθουμε όλη την αλήθεια



    ΣΧΟΛΙΑ