• Business

    Χαλυβουργική: Λύση και νέο επενδυτή φέρνει η Γενική Συνέλευση στις 4 Ιουλίου;


    Σε λύση οδεύει η αδιέξοδη κατάσταση της Χαλυβουργικής, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η Γενική Συνέλευση που έχει συγκληθεί για τις 4 Ιουλίου λέγεται ότι πραγματοποιείται για να ληφθούν αποφάσεις που  θα σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή για την εταιρεία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσπάθειες που έχει κάνει η Price Waterhouse Coopers έχουν φέρει καρπούς και όλα τα νέα ενδεχόμενα θα συζητηθούν και οριστικοποιηθούν στη Γενική Συνέλευση της 4ης Ιουλίου.

    Σημειώνεται σύμφωνα με τη δημοσιευμένη πρόσκληση η Γενική Συνέλευση που θα γίνει το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουλίου, θα γίνει για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις, για τα εξής θέματα: Την καταγγελία των δανείων της επιχείρισης από τις τράπεζες, τη διακοπή ηλεκτροδότησης και τη διαταγή πληρωμής της ΔΕΗ, τους κινδύνους που δημιουργούνται για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, την ανάγκη χρηματοδοτικής στήριξης της εταιρείας, την προοπτική εξυγίανσής της.

    Πηγή κοντά στις διαδικασίες, σημείωσε με νόημα, ότι μέχρι και πριν 5 ημέρες από τη Γενική Συνέλευση μπορούν να προστεθούν και νέα θέματα στην ατζέντα, εκτιμώντας ότι αν μέχρι τότε έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις, θα προστεθεί και το θέμα του νέου επενδυτή.

    Σημειώνεται ότι μέτοχοι της Χαλυβουργικής είναι ο κ Κ. Αγγελόπουλος και οι δύο υιοί του Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.



    ΣΧΟΛΙΑ