• Business

    Ραγδαίες εξελίξεις στον ΔΟΛ: Συνάντηση με τραπεζίτες στην Μιχαλακοπούλου είχε εκπρόσωπος του Σαββίδη

    Ιβάν Σαββίδης

    Ιβάν Σαββίδης


    Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως προχωρά ένα ακομα βήμα το ενδιαφέρον του για τον  ΔΟΛ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες εκπρόσωπός του συναντήθηκε με στελέχη του Οργανισμού και τραπεζίτες το βράδυ της Τετάρτης στην έδρα του οργανισμού στην Μιχαλακοπούλου.

    Η συζήτηση, στην οποία συμμετείχε εκ μέρους του κ. Σαββίδη ο Αρτούρ Νταβουτιάν, είχε αντικείμενο τη διερεύνηση των δυνατοτήτων να εισέλθει ως επενδυτής στο ιστορικό συγκρότημα Τύπου ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε οποιαδήποτε κατάληξη.

    Ο κ. Σαββίδης, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, ενδιαφερόταν για τον ΔΟΛ, με την προϋπόθεση να υπάρχει ένα σημαντικό κούρεμα στα υπέρογκα δάνεια του οργανισμού που ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

    Το όνομα του κ.Σαββίδη ως έναν από τους πιθανούς επενδυτές για το ΔΟΛ είχε δημοσιοποιήσει ο Βασίλης Μουλόπουλος, που έχει κληθεί από τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη να διαχειρισθεί τις τύχες του Οργανισμού.

    Σε συνέντευξή του στην Αυγή, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για τους πιθανούς επενδυτές: « Έχουν ακουστεί πολλά, δεν ξέρω τι ισχύει. Ο Μπόμπολας μπορεί να βρει τη χρηματοδότηση που θα απαιτηθεί, ο Σαββίδης ακόμα περισσότερο. Και ο Δ. Μάρης που ακούγεται, έχει επίσης οικονομική επιφάνεια». Ωστόσο, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Μουλόπουλου ο κ.Μάρης είχε διαψεύσει ότι υπήρχε ενδιαφέρον από την πλευρά του για το ΔΟΛ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΣΥΡΙΖΑ: Mπροστά του το «newspeak” του «1984» του Orwell ωχριά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τράπεζα Κύπρου: Σε εταιρεία του Καναδά το 5,24% των μετοχών της
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Ευρώπη προσφεύγει η ΓΕΝΟΠ ενάντια την πώληση του ΑΔΜΗΕ



    ΣΧΟΛΙΑ