• Business

    Ιntrasoft: Επιτυχής υλοποίηση του προγράμματος επιβράβευσης yellow της Πειραιώς

    • NewsRoom
    Intrasoft

    O κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, Intrasoft International


    Την επιτυχή υλοποίηση του τραπεζικού προγράμματος επιβράβευσης πελατών yellow της Τράπεζας Πειραιώς ανακοινώνει η Intrasoft International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής. Το πρόγραμμα τρέχει ήδη από τα τέλη του 2016.

    Στόχος της τράπεζας ήταν να αναπτύξει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες της και ταυτόχρονα να επιτύχει τους στρατηγικούς της στόχους.

    Η Intrasoft επιλέχθηκε τόσο για την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος όσο και για την υποστήριξη σε σχέση με τις νέες τεχνολογίες που απαιτούνται. Το αποτέλεσμα είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης με ευέλικτο σχεδιασμό προωθητικών ενεργειών, προσφέροντας άμεσα οφέλη στους πελάτες της τράπεζας μέσα από διαφορετικά κανάλια (POS, Web Banking και Mobile Banking) και συνεργάτες.

    Οι πελάτες της τράπεζας μέσω του yellow έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πόντους (yellows), όχι μόνο από τη χρήση της κάρτας αλλά και από τη χρήση άλλων τραπεζικών υπηρεσιών. Με το πρόγραμμα επιβράβευσης yellow, ο πελάτης κερδίζει τα δικά του yellows με απλές κινήσεις και καθημερινές συναλλαγές.

    Η τεχνολογία του προγράμματος επιτρέπει στην τράπεζα να αποκτήσει μία πιο ενημερωμένη και ξεκάθαρη εικόνα του πελατολογίου της καθώς και να αναπτύξει σειρά προωθητικών ενεργειών σε απόλυτη συνάφεια με τις ανάγκες των πελατών της.

    O κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος, Intrasoft International δήλωσε σχετικά: «Η στενή συνεργασία μας με την Τράπεζα Πειραιώς και η ολοκλήρωση ενός υψηλού επιπέδου προγράμματος επιβράβευσης πελατών, αναδεικνύει περαιτέρω την εστίαση της εταιρίας μας στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων. Είμαστε ευτυχείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Τράπεζα Πειραιώς».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η κυβέρνηση ετοιμάζει «παρέμβαση» για τις εφημερίδες του ΔΟΛ ανακοίνωσε ο Ν. Παππάς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Εκτάκτως ο Μοσκοβισί στην Αθήνα – Τι επιδιώκει ο Επίτροπος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντυπωσιακό deal για τον Σ. Παληό: Επέκταση της ναύλωσης πλοίου της Diana Shipping με το διπλάσιο τίμημα



    ΣΧΟΛΙΑ