• Business

    Ηλεκτρονική Αθηνών: Ματαιώνεται η έκθεση των εμπορευμάτων που θα βγουν στο σφυρί

    Ηλεκτρονική Αθηνών


    Η τεράστια προσέλευση του κοινού στην πρώτη έκθεση με τα εμπορεύματα από την χρεοκοπημένη Ηλεκτρονική Αθηνών, τα οποία βγαίνουν σε πλειστηριασμό στο τέλος του μήνα, οδήγησε στην απόφαση να ματαιωθεί η τελευταία από τις 2 επόμενες προγραμματισμένες εκθέσεις.

    Σύμφωνα με τη σύνδικο Αικατερίνη Καμπούρη, η ματαίωση της έκθεσης που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου αποφασίστηκε, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί το αγοραστικό κοινό και να γίνει η κατά το δυνατόν ορθότερη διαχείριση των παραγγελιών.

    Ωστόσο, κατόπιν διαβεβαίωσης της κ. Καμπούρη, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 η έκθεση θα λειτουργήσει κανονικά, από τις 12:00 έως και τις 19:00.

    Η έκθεση των προϊόντων που άνηκαν στην Ηλεκτρονική Αθηνών πραγματοποιείται στο  πρώην κατάστημά της στη Γλυφάδα.

    Η διαδικασία της εκποίησης για τα εμπορεύματα ξεκινά την 30η Ιανουαρίου 2017 στο Πρωτοδικείο Αθηνών (Δικαστήρια Ευελπίδων) και θα επαναλαμβάνεται κάθε επόμενη Δευτέρα, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

    Η Ηλεκτρονική Αθηνών έκλεισε όλα τα καταστήματά της στις 13 Απριλίου, μετά από 66 χρόνια λειτουργίας, υπό το βάρος των οικονομικών της προβλημάτων, οδηγώντας 450 ανθρώπους στην ανεργία. Ο επιχειρηματίας Ιωάννης Στρούτσης τα τελευταία χρόνια προσπάθησε με αναδιαρθρώσεις και προωθητικές κινήσεις να σώσει την αλυσίδα, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε πλειστηριασμό βγαίνουν τα εμπορεύματα της Ηλεκτρονικής Αθηνών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην ENGIE Hellas η διαχείριση των εγκαταστάσεων του «ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος» – 250 νέες θέσεις εργασίας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αστήρ Παλάς: Με 91,23% και 1.000.000 κοινές ονομαστικές μετοχές η Apollo Investments



    ΣΧΟΛΙΑ