ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το 43ο ακίνητό της απέκτησε η Μπλε Κέδρος, με την αγορά μιας τριώροφης οικοδομής 496 τ.μ. στην περιοχή των Ελληνορώσων στην Αθήνα, έναντι 695.000 ευρώ.
Η ανακοίνωσή της Μπλε Κέδρος:
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει την περαιτέρω ενίσχυση του επενδυτικού της χαρτοφυλακίου μέσω της απόκτησης ενός ακινήτου, επί της οδού Ερνέστου Εμπράρ 43, στην Αθήνα, στην περιοχή Ελληνορώσων.
Πρόκειται για οικοδομή αποτελούμενη από υπόγειο, ισόγειο και τρεις ορόφους, συνολικής επιφανείας 496 τ.μ., επί οικοπέδου επιφανείας 346 τ.μ.. Το τίμημα ανήλθε σε 695.000 € και καταβλήθηκε εξ ιδίων κεφαλαίων.
Μετά την απόκτηση αυτή, το χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας αποτελείται από 43 ακίνητα, συνολικής αποτίμησης 110.905.600€
Διαβάστε επίσης
Μπλε Κέδρος: Μειώθηκε στο 34,11% το ποσοστό του Μιχαήλ Ευμορφίδη
Μπλε Κέδρος: Απέκτησε ακίνητο στα Άνω Πατήσια έναντι 510.000 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΕΤΑΕΝ: Πάνω από 6 γιγαβάτ τα αιολικά πάρκα της χώρας
- Το Neptune Pireas της Μελίνας Τραυλού πραγματοποίησε την πρώτη του προσέγγιση στο ιστορικό λιμάνι του Πειραιά
- Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Γιατί η Genco φοβάται τόσο πολύ την προσφορά της Diana;
- Goldman Sachs: Η νέα κλιμάκωση ΗΠΑ-Ιράν απειλεί την ανάκαμψη στον εφοδιασμό πετρελαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.