• Black Friday 2022: Οδηγός αγοράς για να αποκτήσεις το ιδανικό smartphone!

    Τα 5 βήματα που θα σε οδηγήσουν στο τέλειο Black Friday deal!

    Black Friday 2022: Οδηγός αγοράς για να αποκτήσεις το ιδανικό smartphone για σένα!

    Η μέρα που όλοι περιμέναμε πλησιάζει. Ποια είναι αυτή; Μα η Black Friday 2022 φυσικά! Η ευκαιρία σου για να αποκτήσεις προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλότερες τιμές, άρα και νέο smartphone σε Black Friday τιμές. Τόσο καιρό το περίμενες! Κι αν κινηθείς σωστά, θα σε βρει ο Δεκέμβριος με νέο κινητό.

    Πώς μπορείς, όμως, να είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις την καλύτερη επιλογή; Και ότι η προσφορά που θα βρεις θα είναι αυτή που σου ταιριάζει απόλυτα; Δεν είναι δύσκολο. Αρκεί να κάνεις τα σωστά βήματα.

    Βήμα 1ο: Κάνε λίστα

    Το πρώτο βήμα για να διασφαλίσεις ότι η Black Friday 2022 θα είναι η μέρα σου είναι να φτιάξεις μία shortlist με τα κινητά που σου αρέσουν και καλύπτουν τις απαιτήσεις σου. Ακολουθώντας αυτή τη στρατηγική δεν θα «κολλήσεις» σε μία μόνο επιλογή και θα μπορέσεις να βρεις την προσφορά που έψαχνες!

    Βήμα 2ο: Σύγκρινε τεχνικά χαρακτηριστικά

    Για να μπήκαν στη λίστα σου, σίγουρα θα έχουν κάποια χαρακτηριστικά που θες. Όμως αν η λίστα σου έχει δεκάδες επιλογές, μπορεί να χαθείς! Πώς θα καταλήξεις στα κατάλληλα μοντέλα; Ξεκίνα περιορίζοντας τα χαρακτηριστικά. Ψάξε, ας πούμε, για κινητά με 8GB RAM και τουλάχιστον 128GB αποθηκευτικό χώρο. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι πολύ σημαντικά αν θες να έχεις γρήγορη απόκριση σε βάθος χρόνου. Μετά, δες το θέμα κάμερα. Θες να έχει αισθητήρα telephoto για να σου προσφέρει οπτικό ζουμ το νέο σου smartphone ή δεν σε απασχολεί καθόλου αυτό; Σκέψου, επίσης, την μπαταρία. Για να κρατάει πολύ ώρα το smartphone, καλό είναι να έχει μπαταρία με χωρητικότητα τουλάχιστον 4.500mAh.

    Βήμα 3ο: Smartphones που σου ταιριάζουν σε Black Friday προσφορά

    Μετά τα παραπάνω, η λίστα σου έχει πιθανότατα περιοριστεί σε αυτά ακριβώς που σε ενδιαφέρουν! Και για να την έχεις πάντα διαθέσιμη, μπες στην κατηγορία smartphones του Public.gr, άρχισε να κάνεις «τικ» στα αντίστοιχα φίλτρα και κάνε bookmark τη σελίδα με τα αποτελέσματα. Έτσι όλα τα smartphones που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σου είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να τσεκάρεις Black Friday προσφορές μόνο για smartphones που έχουν τα χαρακτηριστικά που θες.

    Bonus Tip: Μην ξεχνάς ότι στο Public θα βρεις deals από τα κορυφαία smartphones brands της αγοράς: Apple iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei και άλλα 8 brands συνολικά!

    Βήμα 4ο: Βρες το χρώμα σου!

    Έφτιαξες, λοιπόν, μία shortlist με 4-5 μοντέλα. Όλα όσα παραμένουν καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις σου, οπότε όποιο και να επιλέξεις θα καλύψει σίγουρα τις ανάγκες σου. Ώρα, λοιπόν, να δώσεις μία πιο προσωπική «νότα» στην επιλογή σου! Τα περισσότερα κινητά σήμερα είναι διαθέσιμα σε παραπάνω από ένα χρώμα και πολλά από αυτά είναι εντυπωσιακά, ξεφεύγοντας από τις κλασικές (και βαρετές) επιλογές όπως το μαύρο. Να λοιπόν ένας παράγοντας που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Από όλα τα Black Friday smartphones που εντόπισες, διάλεξε εκείνο με το εντυπωσιακότερο χρώμα! «Μα θα το βάλω σε θήκη έτσι κι αλλιώς» σκέφτεσαι τώρα. Εμείς σε αυτό προτείνουμε την καλύτερη μέση λύση: διαφανή θήκη που θα προστατέψει το κινητό αλλά και θα αναδείξει το πανέμορφο χρώμα που διάλεξες. Και μιας και είπαμε για θήκη, τώρα που θα επιλέξεις νέο κινητό, μην ξεχάσεις και το γυαλί προστασίας οθόνης!

    Βήμα 5ο: Διάλεξε το smartphone με την καλύτερη Black Friday τιμή

    Το τελικό κριτήριο επιλογής όμως δεν είναι άλλο από το budget σου. Όρισε το μέγιστο ποσό που θέλεις να ξοδέψεις και διάλεξε μόνο από τα smartphones που δεν το ξεπερνούν. Οι Black Friday προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει οπότε μπορείς ίσως και από σήμερα να βρεις το smartphone που ψάχνεις. Μιας και θα έχεις σε bookmark τα κινητά που σου ταιριάζουν, όμως, μην ξεχνάς να μπαίνεις στη σελίδα καθημερινά. Όσο οι νεότερες Black Friday προσφορές θα προστίθενται, οι επιλογές σου θα αυξάνονται. Άρα ίσως να πετύχεις ακόμα καλύτερο deal κι από αυτό που σκεφτόσουν.

    Αν, για παράδειγμα, είχες επιλέξει κινητά με 8GB RAM, αλλά βγει σε προσφορά ένα μοντέλο με 12GB και η τιμή του «πέσει» μέσα στο budget σου, τότε μην το σκεφτείς καθόλου, πας κατευθείαν στο ανώτερο μοντέλο!

    Σου έχουμε και άλλη μία λύση για να βλέπεις τις Black Friday προσφορές με ένα μόνο κλικ. Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και όλα τα Black Friday deals θα έρχονται στο email σου. Έτσι θα τα δεις από την πρώτη στιγμή που θα γίνουν διαθέσιμα και θα προλάβεις να αποκτήσεις το κινητό που θες, στην τιμή που θες, πριν αυτό εξαντληθεί.

    Black Friday 2022 στα Public με υπερδιπλάσια προϊόντα!

    Να ξέρεις ότι η Black Friday 2022 συνεχίζεται στα Public με υπερδιπλάσια προϊόντα, για να τη ζήσεις όπως σου αξίζει! Αποκλειστικά στα Public, και για λίγες μόνο ημέρες, επιπλέον 1,5 εκατομμύρια προϊόντα προστίθενται στα 1 εκατ. κορυφαία είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και τις οικιακές συσκευές που μπορείς να αποκτήσεις φέτος τη Black Friday με έως -60% χαμηλότερη τιμή.

    Στο πλευρό σου σε κάθε online αγορά είναι φυσικά και η έξυπνη υπηρεσία Black Friday Now, Pay Later – δηλαδή η υπηρεσία Buy Now, Pay Later της Klarna, που σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις τις αγορές σου τώρα και να πληρώσεις με τον τρόπο που σε διευκολύνει, σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα!

    Εάν βρίσκεσαι στην Αττική, τα Public σου δίνουν τη δυνατότητα να ορίσεις εσύ την ημέρα παραλαβής που σε εξυπηρετεί περισσότερο, μέσω της υπηρεσίας Flex delivery.

    Τα Public παραμένουν στο πλευρό σου ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, προσφέροντάς σου τεχνική υποστήριξη όταν τη χρειάζεσαι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το πρόγραμμα Safety Net την υπηρεσία προστασίας συσκευών για έναν χρόνο – με δυνατότητα επέκτασης έως και πέντε επιπλέον χρόνια- για να είσαι για πάντα ξέγνοιαστος!

    Ο προορισμός για τη Black Friday που σου αξίζει είναι και φέτος τα Public που έφεραν πρώτα τις Black Friday προσφορές στην Ελλάδα το 2016 και γνωρίζουν το θεσμό καλύτερα από κάθε άλλον! Και τη Μαύρη Παρασκευή, βρες όσα χρειάζεσαι για να ζήσεις την καθημερινότητα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, στον #1 προορισμό.