• Business

    Athos Asset Management: Νέος διευθυντής επενδύσεων ο Θεόδωρος Σαζακλής

    • NewsRoom
    Θεόδωρος Σαζακλής, Διευθυντής επενδύσεων της Athos Asset Management

    Θεόδωρος Σαζακλής, Διευθυντής επενδύσεων της Athos Asset Management (Πηγή: linkedin)


    Νέος Διευθυντής Επενδύσεων της Athos Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. αναλαμβάνει από την 26/06/2023, ο Θεόδωρος Σαζακλής.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Σαζακλής διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα των επενδύσεων και της διαχείρισης θεσμικών χαρτοφυλακίων.

    Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει Διευθυντής Επενδύσεων Σταθερού Εισοδήματος στην Eurobank Asset Management (2009-2016) και Head of Corporate Bonds & Structure Products (2005-2009) στο Treasury της Τράπεζας Eurobank, ενώ ήταν και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου (2021-2022).

    Έχει επίσης εργασθεί ως Διευθυντής Σταθερού Εισοδήματος & Structured Products στην Emporiki Investment Bank (2002-2005) και ως Αναπληρωτής Διευθυντής Επενδύσεων στην Interamerican Ασφαλιστική (1999-2002).

    Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά από το Imperial College Business School καθώς και Πτυχία Πληροφορικής και Οικονομικών από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πιστοποιημένος Διαχειριστής Χαρτοφυλακίων Επενδύσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    Σημειώνεται ότι ο Θεόδωρος Σαζακλής, διαδέχεται τον κύριο Αλέξανδρο Ταβλαρίδη, ο οποίος αποχώρησε από την Athos Asset Management την 23/06/2023.

    “Ευχαριστούμε τον κύριο Ταβλαρίδη για τη σημαντική συνεισφορά του στα πρώτα βήματα της εταιρείας μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια”, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

    Διαβάστε επίσης: 

    L’Oréal – UNESCO: Γιορτάζοντας 25 χρόνια δέσμευσης για τις γυναίκες στην επιστήμη

    Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Νέα marketing manager της Heineken η Πηνελόπη Ζαούδη

    Renault: Πουλά το 24% της ομάδας της στη Formula 1 έναντι 200 εκατ. ευρώ

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ