• Business

    Lidl Hellas: Επενδύσεις 90 εκ. για το 2016 και νέο premium concept


    Ένα εντελώς νέο concept καταστήματος Lidl, στην κατηγορία premium, μεγαλύτερο και πιο πολυτελές, έρχεται να εμπλουτίσει το δίκτυο της Lidl Hellas προσφέροντας στον καταναλωτή μια νέα εμπειρία στα ψώνια του. Σταδιακά η εταιρεία πρόκειται να αυξήσει τον αριθμό της νέας premium κατηγορίας καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, παράλληλα με τις επενδύσεις και τις ανακαινίσεις άλλων καταστημάτων. Η Lidl δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 17 χρόνια και έχει αναπτύξει 221 καταστήματα, πραγματοποιώντας κάθε χρόνο σημαντικές επενδύσεις. Για φέτος η Lidl Hellas , προγραμματίζει επενδύσεις 90 εκ. ευρώ για την ανάπτυξη νέων καταστημάτων ενώ τα επόμενα δύο χρόνια εταιρεία θα προχωρήσει σε ανακαινίσεις και προσθήκες φούρνων bake off στα καταστήματά της.

    Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 4500 εργαζόμενους και αγοράζει τα προϊόντα από 1500 προμηθευτές ενώ το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου της εταιρείας προέρχεται από ελληνικά προϊόντα.

    Lidl02

    Η Lidl Hellas στοχεύει συνεχώς στην αύξηση του αριθμού των Ελλήνων προμηθευτών και την ενίσχυση της παρουσίας τους σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας.

    lidl2

    Πριν από δυο χρόνια έκανε την πρώτη έκθεση ελληνικών προϊόντων δίνοντάς τους την ευκαιρία στους Έλληνες προμηθευτές να αποκτήσουν παρουσία και στα καταστήματα του εξωτερικού. Στόχος της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια είναι τα ελληνικά προϊόντα να αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος όχι μόνο του τζίρου αλλά και της γκάμας των προϊόντων της Lidl.



    ΣΧΟΛΙΑ