• Business

    Στέλιος Χατζηιώαννου: Γιατί έκλεισε το easyFoodstore στο Λονδίνο μετά από δύο ημέρες


    Μετά από δύο μέρες λειτουργίας, το νέο επιχειρηματικό project του ευφυή Στέλιου Χατζηιώαννου, το οποίο εγκωμιάστηκε και από τον διεθνή Τύπο, έκλεισε. Αναφερόμαστε στο easyFoodstore που όπως είχαμε αναφέρει στο mononews.gr, άνοιξε στο βόρειο Λονδίνο και διαθέτει εβδομήντα έξι προϊόντα -από κοτόπουλο έως κέικ και μπισκότα- σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

    Διαβάστε ακόμα: Σ. Χατζηιωάννου: Ο Κύπριος ιδρυτής της EasyJet ανοίγει αλυσίδα super market στη Βρετανία

    Γιατί, όμως, ο δαιμόνιος Κύπριος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι και ιδρυτής της Easyjet, αναγκάστηκε να κατεβάσει τα ρολά; Η απάντηση είναι απλή, αφού ξεπούλησε. Όλα τα προϊόντα εξαντλήθηκαν από τα ράφια και έμειναν μόνο τα άδεια κουτιά, αφού ο καθένας μπορούσε να τα αποκτήσει πληρώνοντας 20 λίρες.

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα δημιουργήθηκε ένας απίστευτος χαμός και μια τεράστια ουρά -πολλοί από αυτούς μάλιστα ταξίδεψαν περισσότερο από 100 μίλια- για να γεμίσουν τις τσάντες τους γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

    Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία του επιχειρηματία για το πότε ακριβώς θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του, ικανοποιώντας τους πελάτες του, οι οποίοι συνεχίζουν να περνούν μπροστά από το κατάστημα για να είναι οι πρώτοι που θα μπουν μέσα και θα το αδειάσουν. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβετε:



    ΣΧΟΛΙΑ