• Business

    Aνανέωση συμβολαίου ομίλου ΙNTRALOT στη Βραζιλία

    • NewsRoom
    Intralot


    Ο Όμιλος INTRALOT ανακοινώνει ότι η θυγατρική της, INTRALOT do Brasil, υπέγραψε 6ετή ανανέωση συμβολαίου, ώστε να συνεχίσει να διαχειρίζεται τη λοταρία της Πολιτείας Minas Gerais, στην Βραζιλία. Το νέο συμβόλαιο υπεγράφη μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου εξαετούς συμβολαίου, κατά το οποίο συγκεντρώθηκαν σημαντικοί πόροι για την ενίσχυση πρωτοβουλιών κοινωνικής πολιτικής και στήριξης της εκπαίδευσης και της υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια του πρώτου συμβολαίου η INTRALOT εγκατέστησε περισσότερα από 2500 τερματικά σε ένα δίκτυο 1.700 σημείων πώλησης σε όλη την πολιτεία.

    Σήμερα, η INTRALOT προσφέρει πέντε παιχνίδια (Keno, Multiplix, Minas 5, Lotomias και Totolot) και αναμένεται να επεκτείνει ακόμα περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών προσθέτοντας Virtual Games, αρχικά σε 400 σημεία πώλησης, και τυχερά παιχνίδια μέσω εναλλακτικών καναλιών. Η INTRALOT θα συνεχίσει να έχει την πλήρη διαχείριση του έργου, περιλαμβανομένων όλων των υπηρεσιών.

    INTRALOT Pavilion2

    Ο Managing Director της Λοταρίας της Minas Gerais, κ. Henrique Pereira Dourado, δήλωσε: “Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη διαχείριση της λοταρίας από την INTRALOT, η οποία μας επέτρεψε να αυξήσουμε τη συνεισφορά μας σε κοινωφελείς σκοπούς, αποφασίσαμε να ανανεώσουμε την επωφελή συνεργασία μας. Είμαστε σίγουροι ότι η τεχνογνωσία και η διεθνής εμπειρία της INTRALOT θα στηρίξει τις προσπάθειες μας να αναδιαμορφώσουμε την αγορά τυχερών παιχνιδιών της Βραζιλίας και να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.”

    Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, INTRALOT Group Chief Operating Officer, σχολίασε: “Η ανανέωση του συμβολαίου αποδεικνύει την επιτυχία των δραστηριοτήτων μας στην περιοχή και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει με τους συνεργάτες μας. Θα εστιάσουμε στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων μας στην περιοχή, ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα κοινωνικά οφέλη, να προωθήσουμε το Υπεύθυνο Παιχνίδι και τη δημιουργία αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Η Βραζιλία προσφέρει πολλές ευκαιρίες, τις οποίες ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε, προσφέροντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις.”

    INTRALOT

    Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 57 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με έσοδα €1,91 δισ. και 5.100 εργαζομένους το 2015, η INTRALOT αποτελεί μία ισχυρή εταιρεία, η οποία αναπτύσσει τα προϊόντα της εστιάζοντας στην εμπειρία του παίκτη.

    Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο καινοτόμες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Μέσω μιας δυναμικής και ενιαίας προσέγγισης ανάπτυξης προϊόντων (omni-channel), η INTRALOT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών συστημάτων, προϊόντων και υπηρεσιών για όλους τους τομείς τυχερών παιχνιδιών (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT). Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν ενιαία και εξατομικευμένη εμπειρία μέσω συναρπαστικών τυχερών παιχνιδιών και ελκυστικού περιεχομένου σε όλα τα κανάλια διανομής, επίγεια και online.



    ΣΧΟΛΙΑ