• Business

    Απίστευτο! Η γυναίκα του Warren Buffett γκρινιάζει γιατί πλήρωσε 4 δολάρια για έναν καφέ

    • NewsRoom
    Ο Warren Buffett και η Astrid Menks

    Ο Warren Buffett και η Astrid Menks


    Μπορεί ο σύζυγός της να είναι ένας από τους 10 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε στην Astrid Buffett, γυναίκα του μεγαλοεπενδυτή Warren Buffett να διαμαρτυρηθεί για τα 4 δολάρια που πλήρωσε για έναν καφέ.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NYPost, το περιστατικό συνέβη στο καλοκαιρινό καμπ για δισεκατομμυριούχους, στο Sun Valley στο Αϊντάχο, την Πέμπτη.

    Η Astrid Buffett – της οποίας ο σύζυγος, ο 92χρονος πρόεδρος της Berkshire Hathaway, έχει περιουσία άνω των 115 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes – ακούστηκε να γκρινιάζει λέγοντας ότι «θα μπορούσε να πάρει ένα κιλό καφέ» στην ίδια τιμή σε κάποιο άλλο μέρος.

    Παρά τα πλούτη του, ο Warren Buffett είναι γνωστός για τον λιτό τρόπο ζωής που ακολουθεί. Σημειώνεται ότι κατοικεί στο ίδιο σπίτι, στην Ομάχα της Νεμπράσκα, που αγόρασε το 1958 έναντι 31.500 δολαρίων.

    Φέρεται, επίσης, να συγκεντρώνει κουπόνια, να αγοράζει αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιά από το χαλάζι με έκπτωση και να τρώει το πρωινό του στα McDonald’s.

    Πάντως, η New York Post υποστηρίζει ότι τα 4 δολάρια είναι ο φθηνότερος καφές που διατίθεται στο Konditorei, το δημοφιλές ζαχαροπλαστείο και καφετέρια που βρίσκεται στο θέρετρο Sun Valley.

    Ένα φλιτζάνι κρύου καφέ ξεκινά από 5,50 δολάρια, ενώ τα πιο εντυπωσιακά ειδικά αφεψήματα που προσφέρονται, όπως το «Fire Trail», που περιλαμβάνει δύο σφηνάκια εσπρέσο με μαύρη σοκολάτα, πιπέρι καγιέν, κανέλα, μοσχοκάρυδο και βρασμένο γάλα, κοστίζει έως και 6 δολάρια.

    Ο Warren Buffett και η Astrid Menks παντρεύτηκαν το 2006, όταν εκείνος ήταν 76 ετών και εκείνη 60.

    Το ζευγάρι είχε αρχίσει να βγαίνει δεκαετίες νωρίτερα, ενώ ο Buffett ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Susan Thompson.

    Η Menks γεννήθηκε στη Λετονία το 1946 και σε ηλικία πέντε ετών, μετακόμισε με την οικογένειά της στις Ηνωμένες Πολιτείες αναζητώντας μία καλύτερη ζωή.

    Η Thompson, η οποία πέθανε το 2004, γνώριζε για την σχέση τους.

    Διαβάστε ακόμη:

    Alfa Nero: Δεν έχει τέλος το θρίλερ με το mega yacht – Κόρη Ρώσου μεγιστάνα μπλοκάρει το deal των 68 εκατ. δολ.

    Warren Buffett και Bill Gates: Η ιστορία της μακρόχρονης φιλίας των δύο δισεκατομμυριούχων

    Το μεγάλο μυστικό: Ο Warren Buffett, ο Bill Gates και το μπριτζ

    Μπιλ Γκέιτς: Αγοράζει μερίδιο στη Heineken αν και δηλώνει ότι δεν είναι λάτρης της μπύρας



    ΣΧΟΛΙΑ