• Business

    Ανοίγει τις πύλες του το πρώτο Moxy Hotels


    Ολοκληρώθηκε κατασκευαστικά και ξεκινά τη λειτουργία του την ερχόμενη εβδομάδα το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα υπό το εμπορικό σήμα Moxy Hotels της Marriott International, στην Πάτρα, ιδιοκτησία της Πανγαία ΑΕΕΑΠ (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας).

    Σε απόσταση μικρότερη από 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Πάτρας απέναντι από τη μαρίνα, το Moxy Patra Marina με 116 δωμάτια αποτελεί ανακατασκευή του επί πολλά έτη εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου Μορέας.

    Το ακίνητο αγοράστηκε από την Πανγαία τον Δεκέμβριο του 2016 και στη συνέχεια τον Ιούλιο του 2017 ανακοινώθηκε από την ΑΕΕΑΠ συμφωνία συνεργασίας με τον μεγάλο αμερικανικό όμιλο Marriott και συγκεκριμένα με το brand Μoxy. Την ανακατασκευή του έχει αναλάβει η Dimand.

    Τα Moxy Hotels ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2014 με το άνοιγμα του Moxy Milan. Πρόκειται για μπουτίκ ξενοδοχεία που απευθύνονται στον ταξιδιώτη της νέας γενιάς.

    Πρόκειται για ένα φρέσκο και πρωτοποριακό concept το οποίο συνδυάζει τον σύγχρονο, κομψό σχεδιασμό και τις φιλικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Το χαρακτηριστικό του είναι τα μοντέρνα δωμάτια εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε εταιρεία με πλατφόρμα online reputation για τα ξενοδοχεία η νέα επένδυση της Metavallon

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Μεταξάς: «Επενδύουμε στη βιωσιμότητα, δημιουργούμε αξία για το μέλλον»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στρατηγική επένδυση για την Εθνική Πανγαία: Απέκτησε το 60% των Aphrodite Hills και Αphrodite Springs στην Κύπρο



    ΣΧΟΛΙΑ