• Business

    Ανδρομέδα: Αποχωρεί από Διευθύνων Σύμβουλος ο Δημήτρης Βαλαχής

    • NewsRoom
    Δημήτρης Βαλαχής

    Δημήτρης Βαλαχής


    Σε συνέχεια της έγκρισης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό όρους και με την επιφύλαξη διορθωτικών μέτρων, αναφορικά με την απόκτηση του πλειοψηφικού μεριδίου μετοχών των εταιρειών Νηρεύς Α.Ε. και Σελόντα Α.Ε., ο Όμιλος Ανδρομέδα ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες πρόσληψης Διευθύνοντος Συμβούλου για την ενοποιημένη εταιρεία.

    Ο κ. Δημήτρης Βαλαχής, o σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ανδρομέδα αποχωρεί από τα καθήκοντά του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Ανδρομέδα την 1η Μαρτίου 2019. Ο κ. Βαλαχής θα συμμετάσχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Andromeda Seafood Ltd., τη μητρική εταιρεία της Ανδρομέδα Α.Ε. που με την ολοκλήρωση της εξαγοράς θα είναι και η μητρική εταιρεία του ενοποιημένου ομίλου.

    Σχολιάζοντας την αλλαγή και το νέο του ρόλο, ο κ. Βαλαχής δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη πηγή υπερηφάνειας για όλους εμάς να εργαζόμαστε για τη δημιουργία μιας ισχυρής εταιρείας στη μεσογειακή ιχθυοκαλλιέργεια. Ανυπομονώ να συμμετάσχω στην οικοδόμηση μιας εταιρείας παγκόσμιας κλάσης που θα θέσει νέα πρότυπα στην ανάπτυξη προϊόντων και την ικανοποίηση των πελατών.»

    Ο κ. Thor Talseth, Πρόεδρος του Ομίλου Ανδρομέδα, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευγνώμων για όλη την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του Δημήτρη στην Ανδρομέδα. Έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία εξαγοράς των Νηρέας και Σελόντα και προσβλέπω στη συνέχιση της στενής συνεργασίας μας στο Διοικητικό Συμβούλιο».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής στις ελληνικές δραστηριότητες τίθεται ο Γιώργος Φραγκούλης ενώ στην Ισπανία αναλαμβάνει ο Vincent Erenst, ενώ αναζητείται το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει τον όμιλο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Όμιλος Ανδρομέδα επίσημος χορηγός στο Συνέδριο Ευρωπαίων Δημοσιογράφων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στουρνάρας: Το κράτος δεν μπορεί να επιμένει να διατηρεί το μονοπώλιο των συνταξιοδοτικών παροχών



    ΣΧΟΛΙΑ