• Business

    Ο Όμιλος Ανδρομέδα επίσημος χορηγός στο Συνέδριο Ευρωπαίων Δημοσιογράφων

    • NewsRoom


    Το ετήσιο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στη χώρα μας με επίσημο χορηγό τον Όμιλο Ανδρομέδα.

    Το ελληνικό τμήμα της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων γιόρτασε τα 40 χρόνια λειτουργίας του στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων.

    Ο Δημήτρης Βαλαχής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ανδρομέδα, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας και εξαιρετική ευκαιρία για τουριστική προβολή, η φετινή διοργάνωση του συνεδρίου Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων. Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για την Αιτωλοακαρνανία, τη Δυτική Ελλάδα και γενικότερα για τη χώρα μας, αφού καλεσμένοι από τις χώρες της ΕΕ γνώρισαν τις φυσικές ομορφιές του νομού, την πολιτιστική κληρονομιά και τη γαστρονομία. Για εμάς στον Όμιλο Ανδρομέδα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υποστηρίζουμε και να επενδύουμε στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε και έχουμε στόχο να το αποδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία.»

    Ο Πάνος Σόμπολος, Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοκαρνανών Δημοσιογράφων, σχολίασε: «Οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία και οι 120 συνάδελφοί μας από χώρες της Ευρώπης και την Ελλάδα, αναχώρησαν ικανοποιημένοι και κατενθουσιασμένοι – σύμφωνα με ομολογία τους.

    Στην τεράστια επιτυχία του Συνεδρίου, συνέβαλε σημαντικά και η χορηγία του Ομίλου ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ και θα ήθελα με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω εκ μέρους του Συλλόγου μας, τον κ. Βαλαχή, τα στελέχη κι όλο το προσωπικό σας. Εύχομαι να σας μιμηθούν κι άλλες επιχειρήσεις, σε παρόμοιες πρωτοβουλίες για το καλό της Αιτωλοακαρνανίας και γενικότερα της χώρας μας.»



    ΣΧΟΛΙΑ