• Ναυτιλία

    Ανδρέας Μαρτίνος: Στην Κάλυμνο με όλη την οικογένεια για να τιμήσει τους 70 ναυτικούς της εταιρείας του

    • NewsRoom


    Η οικογένεια του Ανδρέα Ι. Μαρτίνου βρέθηκε στην Κάλυμνο το Σαββατοκύριακο, για να τιμήσει τους 70 και πλέον ναυτικούς της εταιρείας Minerva.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Kalymnos -News.gr, στο νησί των Σφουγγαράδων επισκέφθηκαν ο ιδρυτής της Minerva Marine Inc, Ανδρέας Μαρτίνος μαζί με την οικογένεια του, τον γιό του Ανδρέα, τον εγγονό του Νικόλα και το Γενικό Διευθυντή του Σωκράτη Δημακόπουλο καθώς και με στελέχη και εργαζόμενους στην εταιρεία.

    Σκοπός της παρουσίας της οικογένειας του Ανδρέα Μαρτίνου στην Κάλυμνο ήταν να τιμήσει τους δεκάδες Καλύμνιους Ναυτικούς που απασχολούνται και ταξιδεύουν με τα καράβια της Εταιρείας.

    Επισημαίνεται ότι η οικογένεια του Ανδρέα Μαρτίνου, στις δύσκολες στιγμές της πανδημίας προσφέρερε αφειδώς και άμεσα ότι ζητήθηκε από το τότε μέλος του ΔΣ Ευαγγελία Μπιλλήρη για την κάλυψη επειγουσών αναγκών του Νοσοκομείου Καλύμνου.

    Επίσης είναι χορηγός στην ΑΕΝ Καλύμνου καθώς και στην Ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ, που ο πρόεδρος του Θανάσης Μαργαρίτης, ο οποίος περισσότερο από 20 χρόνια εργάζεται στην εταιρεία.

    Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του Μάμα Χαραμαντά: 

     

    Στο πλαίσιο παρουσίας του Ιδιοκτήτη της Minerva Marine Inc, Ανδρέα Μαρτίνου και των συνεργατών του στην Κάλυμνο, το Σάββατο 5 Αυγούστου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο του Βαθύ μεταξύ Α.Ο.Κ. Καλυμνιακός και της ομάδα ποδοσφαίρου της ναυτιλιακής εταιρείας Minerva Marine

    Δείτε video και φωτογραφίες του Μάμα Χαραμαντά από τον αγώνα, αλλά και τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας Σωκράτη Δημακόπουλου και του Προέδρου του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ Θανάση Μαργαρίτη.

    Η ναυτιλιακή εταιρεία Minerva Marine Inc του Ανδρέα Μαρτίνου, το βράδυ του Σάββατου 5 Αυγούστου διοργάνωσε δεξίωση προς τιμή των Καλύμνιων Ναυτικών που εργάζονται στην Εταιρεία και των οικογενειών τους.

    Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο “Αργινώντα” και αρκετοί οι Καλύμνιοι ναυτικοί με τις οικογένειες τους που παραβρέθηκαν και διασκέδασαν.

    Με την ευκαιρία της παρουσίας του Ανδρέα Μαρτίνου στην Κάλυμνο, ο Λιμενάρχης και τέως Διοικητής της ΑΕΝ Καλύμνου Αντιπλοίαρχος ΛΣ Θεόφιλος Τσαγκάρης προσέφερε αναμνηστικές πλακέτες στον Ανδρέα Μαρτίνο και στον υιό του για τις χορηγίες της εταιρείας στην ΑΕΝ Καλύμνου.

    Επίσης ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νικόλαος Φανιός πρόσφερε ένα μεγάλο σφουγγάρι εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη στήριξη του Νοσοκομείου του νησιού από την Minerva Marine Inc

    Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση στα video: 

    Διαβάστε επίσης: 

    Βαρβιτσιώτης: Παροχή υγειονομικής περίθαλψης σε στελέχη του Λιμενικού που βρίσκονται σε άδεια άνευ αποδοχών

    Νίκος Γουλανδρής: 40 χρόνια από τον θάνατο του εμβληματικού εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού

    Οι Έλληνες εφοπλιστές έφεραν το 2022 στην Ελλάδα ναυτιλιακό συνάλλαγμα 21 δισ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ