ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παροχή πλήρους υγειονομικής περίθαλψης σε στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. που βρίσκονται σε άδεια άνευ αποδοχών, προβλέπει σχετική απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Ειδικότερα, στην εν λόγω Υπουργική Απόφαση προβλέπεται ότι το προσωπικό του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. που υπάγεται στον Ασφαλιστικό Φορέα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ως προς τον Κλάδο Υγείας του και λαμβάνει άδεια άνευ αποδοχών, σύμφωνα με το άρθρο 8 του π.δ. 80/2015 (Α’ 153), δικαιούται πλήρη υγειονομική περίθαλψη για το χρονικό διάστημα της άδειας αυτής, με την προϋπόθεση της καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας που ορίζεται εντός των άρθρων αυτής.
Διαβάστε επίσης:
Σύσκεψη για το μεταναστευτικό στο υπουργείο Ναυτιλίας
GasLog (Πήτερ Γ. Λιβανός): Κέρδη 118,4 εκατ. δολαρίων και έσοδα 459 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Christina O: Το πλωτό παλάτι του Ωνάση — Ιστορίες, θρύλοι και αναβιώσεις
- Γιατί βούτηξαν ΟΠΑΠ και τράπεζες, όλο το hot παρασκήνιο με την Metlen, o καπνός στο ΕΒΕΑ, η έκπληξη του Μάκη Σκλαβενίτη, που πήγε ο Παμπούκης, οι νέες business του Βαφειά και ένα QUIZ για το διαζύγιο επιχειρηματία
- Κωστέας – Γείτονας: Πώς θα είναι το πρώτο ιδιωτικό σχολείο που ανοίγει στο Ελληνικό το 2028
- Ο κλάδος των 1,7 τρισ. που απευθύνεται σε γυναίκες και κυβερνάται από άντρες δεν ξέρει τι θέλει
