• Business

    «Ανάρπαστα» στην Ελλάδα τα iPhone Xs και iPhone Xs Max των 1.300 ευρώ και άνω

    • NewsRoom


    Σε επίπεδα ρεκόρ κινούνται οι πωλήσεις των νέων iPhone Xs και iPhone Xs Max στην Ελλάδα, καθώς μέσα σε τρεις ημέρες έχουν παραγγελθεί πάνω από 10.000 συσκευές ενώ μόνο την Παρασκευή διατέθηκαν πάνω από 4.500 με το 60% αυτών να είναι iPhone Xs Max.

    Αυτό σημαίνει, όπως γράφει η Καθημερινή, ότι την Παρασκευή δόθηκαν 6 εκατ. ευρώ από Έλληνες προκειμένου να ενταχθούν σε προνομιακή θέση στη λίστα εκείνων που θα παραλάβουν το νέο μοντέλο της Apple.

    Συνολικά το ποσό που υπολογίζεται ότι διέθεσαν οι Έλληνες για να παραλάβουν κάποια στιγμή ένα iPhone Xs ή ένα iPhone Xs Max φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ.

    Σημειώνεται ότι οι τιμές των συγκεκριμένων μοντέλων ξεκινούν από τα 1.300 ευρώ και φτάνουν τα 1.600 ευρώ ανάλογα με το δίσκο που φέρουν.

    Όπως λένε στελέχη της αγοράς που επικαλείται η Καθημερινή, η ζήτηση ήταν αυξημένη κατά 30% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το iPhone X που είχε παρουσιαστεί το 2017.

    Το πρώτο εμπορευματοκιβώτιο με τα νέα κινητά τηλέφωνα της Apple καταφθάνει στη χώρα μας στα τέλη αυτής της εβδομάδας. Η διάθεση των συσκευών θα γίνει την ίδια μέρα ή τις αμέσως επόμενες μέρες. Οσοι προπλήρωσαν για μία συσκευή, αλλά δεν τους καλύπτει η διαθεσιμότητα, θα μπορούν είτε να τους επιστραφούν τα χρήματα είτε να αναμένουν το επόμενο φορτίο κινητών τηλεφώνων της Apple.

    Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν ότι τα δίκτυα λιανικής έχουν ήδη δεσμεύσει σχεδόν το σύνολο της πρώτης «φουρνιάς» iPhone Xs για την Ελλάδα.

    Με άλλα λόγια, και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, όσοι θα κάνουν παραγγελία από σήμερα και στο εξής, πολύ δύσκολα θα παραλάβουν κάποια από τις συσκευές που οδεύουν προς την ελληνική αγορά.

    cosmote-germanos-iphone



    ΣΧΟΛΙΑ