ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Airbus ανακοίνωσε παραγγελία-ρεκόρ από την ινδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους IndiGo για 500 αεροσκάφη, κατά την εναρκτήρια ημέρα της αεροπορικής έκθεσης στο Παρίσι.
Όπως μεταδίδει το Reuters, πρόκειται για τη μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία όσον αφορά τον αριθμό των αεροσκαφών.
H προηγούμενη μεγαλύτερη ήταν αυτή της ινδικής Air India, για 470 αεροσκάφη.
«Αυτή είναι μόνο η αρχή, θα υπάρχει και συνέχεια. Με την ανάπτυξη της Ινδίας και την ανάπτυξη της ινδικής αεροπορικής αγοράς αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για εμάς να κλείσουμε αυτή την παραγγελία» δήλωσε ο CEO της Airbus σε συνέντευξη τύπου.
Τα αεροσκάφη θα παραδοθούν μεταξύ 2030 και 2035.
Διαβάστε επίσης
Σαράντης: Στις 12 Ιουλίου η ΓΣ για ακύρωση ιδίων μετοχών
Νέος αντιπρόεδρος της Eurelectric ο Γιώργος Στάσσης
Συνέδριο για τη μετάβαση στη βιώσιμη τραπεζική από την Ένωση Τραπεζών
──────────────────
Εκλογές 2023
Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr
Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου
Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παράταση έως 30 Ιουνίου για όλα τα «Εξοικονομώ» – Αναλυτικά τα προγράμματα
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Νέα παράταση αιτήσεων έως 3 Μαΐου
- Μαρίνα Χατζημανώλη: Όταν επενδύουμε σε νέους, κρατάμε ζωντανό το πνεύμα της θάλασσας
- Bloomberg: Τι σημαίνει η αποχώρηση των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ – Οι νέες ισορροπίες και η απειλή ενός νέου πολέμου τιμών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.