ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία «ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ», σε συνέχεια της από 02.08.2019 ανακοίνωσης με την οποία γνωστοποιήθηκε η υπογραφή της συμφωνίας της Εταιρείας με το σύνολο των Πιστωτριών Τραπεζών για την αναδιάρθρωση των βραχυπρόθεσμων δανειακών της υποχρεώσεων, ενημερώνει ότι σε συνέχεια και υλοποίηση της ανωτέρω συμφωνίας υπεγράφησαν οι διμερείς συμβάσεις με τις Τράπεζες Eurobank, Alpha Bank και Πειραιώς.
Η τυπική διαδικασία υπογραφής της αντίστοιχης σύμβασης με την Εθνική Τράπεζα θα ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον.
Η υπογραφή και η υλοποίηση της συμφωνίας θέτουν τις βάσεις για την απρόσκοπτη ανάπτυξη της Εταιρείας, χάρη στη μακροπρόθεσμη διευθέτηση των δανείων της και τη μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Το Υπ. Δικαιοσύνης διερευνά αμερικανικές τράπεζες για συναλλαγές που συνδέονται με τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν
- ΑΔΜΗΕ: Στα 400 εκατ. ευρώ οι συνολικές προσφορές για το Ελληνικό book
- Μέχρι τις 29 Ιουνίου η δημόσια διαβούλευση για το FuelEU Maritime
- Π. Καπετανάκος (DIMAND): Από τα γραφεία στα ξενοδοχεία, πώς αλλάζει η διαχείριση των ακινήτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.